2777
2789
عنوان

با دیدن این دوتا زوج چی فک میکنین؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1767 بازدید | 137 پست

حالا البته جدیدا به شوهرم خیلییی جدی گفتم تو مسافرتا به هیچ وجه چادرسرم نمیکنم هرکی هم بود،بود،هیچکسم حق نداره حرف بزنه😑بیرون تفریح و اینام همینطور

♥️امروز ۲۲ اردیبهشته و من جواب آزمایشم رو گرفتم و فهمیدم یه نی نی تو دلم دارم✨️💖من کی انقدر بزرگ شدم؟!🤍امروز ۹ خرداده ومن برای اولین بار صدای قلبشو شنیدم😇

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مگه از اول راجب این حرف نزدین

چرا من گفته بودم فقط خونه شما رفتنی چادر میپوشم قبول کرد الان نمیذاره حتی تو ماشین باز کنم

دردم آمد سوختم...!اما نگفتم که بمان...من تو را با زور نه، با دل فقط میخواستم...!💔

لج نکن باهاش به زبون بگیرش 

جان مادر بعد از ۴ سال انتظار آمدی 😍خداوندا به کدامین ثواب مرا لایق زیباترین احساس،بزرگترین نعمت و با شکوه ترین لحظات دانستنی.... خداوندا بگذار در این احساس زیبا بمانم ،بگذار شاهد تولد دوباره خویش باشم ....بگذار آرام باشم ...ب کدامین ثواب مرا اینگونه عاشق کردی ...فاش میگویم این حس را تاکنون لمس نکرده بودم ...اینگونه عاشقی  کردن را خودت ب من آموختی...احساس خودت ب تمام بنده هایت ...آری حس مادری ام را میگویم 
دقیقن دیشب یه همچین تیپی دیدم پسره انقد به خودش رسیده بود دختره هم ساده و چادری تازه پسره رفته بود ج ...

دقیقا عین ما من رسما اعتماد ب نفسمو از دس دادم

دردم آمد سوختم...!اما نگفتم که بمان...من تو را با زور نه، با دل فقط میخواستم...!💔
بذار دعوام کنن  من حرف خودمو میزنم  مگه دروغ گفتم

اره دروغ گفتی

غیرت به اینا نیست

انسان  در انتخاب، آزاد آفریده شده است   تا زمانیکه شخصی به من آسیب وارد نکند اجازه ندارم رفتار  و عقاید  او را نقض کنم یا به آنها توهین کنم   والا افزایش وزن هم به اندازه کاهش وزن سخته ،اگه ما لاغرا میتونستیم سریع به وزن ایده آلمون برسیم پس چرا اینقدر از انداممون ناراضی هستیم؟ 
بذار دعوام کنن  من حرف خودمو میزنم  مگه دروغ گفتم

زن هام میتونند روی یه مرد نظر داشته باشند 

خدایا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم، در دانستن تو آرامشیست و در ندانستن من تلاطمهاست، تو خود با آرامشت تلاطمم را آرام ساز🙏🙏
حالا البته جدیدا به شوهرم خیلییی جدی گفتم تو مسافرتا به هیچ وجه چادرسرم نمیکنم هرکی هم بود،بود،هیچکس ...

چی گفت؟

تیکر بارداری واقعی نیست ارزومه ک این ماه بفهمم تیکرم واقعیه دعام کنین لطفا
چرا من گفته بودم فقط خونه شما رفتنی چادر میپوشم قبول کرد الان نمیذاره حتی تو ماشین باز کنم

خانواده شوهرت مذهبین ؟؟ 

شوهرت مذهبیه مثلن نماز و روزش برقراره؟

خدای خوبم... خودت بساز، تو بسازی قشنگتره میسپارم به خودت...🍃💛

من که میگم آشوب کن بزن دهنشو سرویس کن چه فاز مسخره ای برداشته مگه اسیر گرفته اونجوری که دوست داری زندگی کن اونجوری که دوست داری بپوش اسمش زندگی مشترکه نه صد سال بردگی

تو ۹/۹/۹۹ هیچ خبری نیست😒
خانواده شوهرت مذهبین ؟؟  شوهرت مذهبیه مثلن نماز و روزش برقراره؟

مذهبی ن ذهنشون بستس فک میکنن بدون چادر بقیه زنو میخورن

ن اونطور نیس