2777
2789
عنوان

اولین مهمانی

| مشاهده متن کامل بحث + 1039 بازدید | 79 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم تیرامیسو رو تو نت جور دیگه درست کرده بود

آره عزیزم. بیشتر با بیسکوییت مخصوص تیرامیسو و پنیرماسکارپونه درست می کنن که یکم ترش میشه و من مزش رو نمی پسندم. این مدلی که خودم درست می کنم شیرینه و من این مدلی بیشتر دوست دارم. پیدا کردن وسایل اون مدل تیرامیسو هم یکم سخته

فقط پودر سوخاری تردک و گرانول بخر 

سارا جون من امروز برای اولین بار با پودر سوخاری و گرانول تردک درست کردم قبلا که با پدر سوخاری تنها دذست جیکردم ببشتر دوست داشتم تمروز پودر سوخاریم کم بود گرانول طعم و مزه نداشت فقط یه پودرهای درشت هست با پدر سوخاری تنها درست کن بهتر میشه فقط دو بسته پودر سوخاری بخر که کم نیاد بهم خبر بده مهمونیت چجوری برگزار شد فقط استرس نداشته باش 

عزیزم بنظرم همه غذاهات رو شنبه درست کن که تازه باشه

خانمی وقت نمیشه، سوپ و خورشت و سالادم و ژله درست کردم 

فردا باید خونه تمیز کنم بخصوص آشپزخونه، بعدش پلو و ته چینم درست کنم 

خودمم باید حاضر شم، اولین مهمونی مه استرس دارم

سارا جون استرس نداشته باش همش سه تا مهمون داری هر غذایی که خوب میپزی که خودت میگی قیمه و ته چین اگه ...

عزیز من سوپ و قیمه پختم، ته چین برا فردا 

چون سنشون بالاست با مرغ سوخاری و اینا حال نمیکنن، غذا سنتی دوست دارن 

اما روشت جالب بود برا مهمونا جوونم حتما درست میکنم

سارا جون من امروز برای اولین بار با پودر سوخاری و گرانول تردک درست کردم قبلا که با پدر سوخاری تنها د ...

عزیز من یه پودر سوخاری دارم اما نمیدونستم با آرد سوخاری فرق داره چه جالب 

پس پودر سوخاری تنها درسته؟ 

سارا جون من امروز برای اولین بار با پودر سوخاری و گرانول تردک درست کردم قبلا که با پدر سوخاری تنها د ...

مرسی عزیزم ،الان سوپم خداروشکر خیلی خوشمزه شد، قیمه م طعم و عطر و مزش عالیه، مشکلش لپه شه

عزیز من قیمه پختم، لپه ‌ یک ساعت گذاشتم تو زودپز، الان 4 ساعت تو قابلمه داره قل میخوره بازم نیم‌پز و ...

عجیبه من لپه نیم ساعته میذارم رو گاز بی زودپز میپزه ..مطعنی سفته،؟

کارشناسی ارشد مترجمی 🍫خانه دار🍫ورزشکار 🍫 تایپک ها انرژی مثبت تگ‌کنید 🍫قدیمی اینجا از سال نود و چهار‌ 

سارا جون خوبی؟همه چی روبراهه؟

قربونت بشم عزیزم چقدر مهربونی 

آره الان تا ظهر خونه تمیز کنم

آخه مادرشوهر من میاد همه جا میگرده، بعدش بنظر شما برنج ته چین زودتر آبکش کنم خراب میشه؟