2777
2789
عنوان

اولین مهمانی

| مشاهده متن کامل بحث + 1039 بازدید | 79 پست
ببین من چون تمام غذاها بلد نیستم یخورده داستانه  من گفتم سوپ جو، قیمه، ته چین بذارم  سال ...

بابا کوبیده رو قرار نیس که خودت درست کنی از بیرون میگیری ولی همین ایده خودتم خوبه

بابا کوبیده رو قرار نیس که خودت درست کنی از بیرون میگیری ولی همین ایده خودتم خوبه

اون کوبیده عالیه اما بخاطر کرونا از بیرون غذا نمیگیرم 

حالا تازه خواهرشوهرم باشون نیست 

فقط 3 تان، نمیخوام خرجم بزنه بالا

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیز کاسترد چیه

همین پودر ها که با شیر سرد حل میکنی میذاری رو گاز تا غلیظ شه

کارشناسی ارشد مترجمی 🍫خانه دار🍫ورزشکار 🍫 تایپک ها انرژی مثبت تگ‌کنید 🍫قدیمی اینجا از سال نود و چهار‌ 

آهان نخوردم تا حالا  تنها دسری که بلدم ژله چه هنرمندين من خواهرشوهرم خیلی ادعا آشپزی داره، ن ...

همون ژله هم خوبه چند رنگ بذار

کارشناسی ارشد مترجمی 🍫خانه دار🍫ورزشکار 🍫 تایپک ها انرژی مثبت تگ‌کنید 🍫قدیمی اینجا از سال نود و چهار‌ 

آره عزیزم  حالا فردا برم خرید، جمعه ژله و سالادم درست کنم  نمیدونم قیمه و سوپم از جمعه ح ...

نه بابا بد نمیشه ولی باید بذاری یخچال و جمه اخر شب درس کنی

سارا جون استرس نداشته باش همش سه تا مهمون داری هر غذایی که خوب میپزی که خودت میگی قیمه و ته چین اگه دوست داشتی یه مرغ سوخاری هم کنارش بذاری خوبه مرغ رو یه ساعت با سیر و پیاز و نمک و زردچوبه بپز ارد سوخاری تردک و پودر سوخاری تردک بخر اگه دوست داشتی پولکی بشه یه بثته گرانول سوخاری پولکی تردک بخر و مرعت رو سوخاری کن با پودر سوخاری تنها هم میتونی درست کنی فقط قابلمه ت باید کوچک باشه و روغنت رو زیاد بریزی که خوب سوخاری بشه