2777
2789

میگم اینا ک میگن بخیشون عفونت کرده این عفونت چ مدلیه

واینکه بعدچندروز دیگه کلا درد نداشتیدمث قبل بودید

من یه طرف بخیه هام یه کم ورم داره خیلی کم بعد بخیه هاهم ک بیحس هستن ولی این ورمه دردمیکنه نمیدونم براچیه همش حس میکنم هیچوقت خوب نشه سفالکسینم میخورم ی هفته از زایمانم میگذره😔توروخدا راهنمایی کنید براتون صلوات میفرستم

گر نگهدار من آنست که من میدانم                                           شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم هر روز تا دوهفته باید بری حموم بخیه هاتو با صابون بشور قشنگ اروم صابون بکش روشون بعد بیا بیرون سشوار بگیر کاملا خشک شن بعد از اون پنبه بتادین بزن و اسفند دود بده رو بخیه هات

من این کارا رو کردم وقتی رفتم بخیه بکشم دکترم گفت تا حالا بخیه ب این خشکی و تمیزی ندیدم آفرین

وقتی تو بحث جوابتو نمیدم ینی دایورتی رو چپ ترین قسمت بدنم😁😗

برا من سر سزارین سومم عفونت کرده بود اول قرمز و متورم بود بعدش چرک میزد بیرون ازش خیلی بد بود اخرشم با عسل و سیاه دانه خوب کردم انتی بیوتیک هم دکتر برام نوشته بود سفکسیم تزریقی بود یکی زدم خیلی درد داشت یکی دیگه اشو گفتم داخل وریدی با سرم زدن شما عسل امتحان کن بنظرم خیلی بهتز از انتی بیوتیک 

عزیزم منم اینجوری بودم رفتم بخیمو بکشم گفت یه کوچولو عفونت کرد با سرم شستشو بشورش بعدش سشوار بگیر خش ...

ینی برات نکشید؟میشه درخواست دوستیموقبول کنی

گر نگهدار من آنست که من میدانم                                           شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد
اوردی

خیلی میترسم بخدا😭اون قسمت ک اینطوریه دردمیکنه بقیش خوبه کاش زود خوب بشه برام دعاکن توروخدا برات صلوات میفرستم

حتما هرروز دوش بگیر بعدشم با سشوار خشک کن، آنتی بیوتیکم  بخور دوسه روزه خوب میشی

ی روز درمیون دوش میگیرم ولی هرروز بخیه رومیشورم