2777
2789
عنوان

مشابه ایرانی کپسول کرئون

1450 بازدید | 20 پست

سلام مامانا دکتر مقدادی برای دخترم کپسول کرئون نوشته ولی گیر نیاوردم ، مشابه ایرانیش بهم گفتن کرئوفورته آیا کسی میدونه و استفاده کرده؟ 

خدایا شکرت بخاطر همه چیز
سلام خانمی استفاده کردی این کپسول رو خوب بود؟ میشه طرز استفادش رو بگین چطوریه؟

سلام عزیزم بله شش ماه میشه که دارم همراه غذا میدم به دخترم و خداروشکر ننیجه خوب بود

یک ششم کپسول با هر وعده غذای اصلی 

خدایا شکرت بخاطر همه چیز

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزم بله شش ماه میشه که دارم همراه غذا میدم به دخترم و خداروشکر ننیجه خوب بود یک ششم کپسول با ...

دخترتون کم وزن بودن الان چقدر اضافه کردن تو این چند وقت .پسر‌منم خیلیلاغر و ضعیفه

دخترتون کم وزن بودن الان چقدر اضافه کردن تو این چند وقت .پسر‌منم خیلیلاغر و ضعیفه

نمودارش اومد روی خط سبز 

البته تاثیرش به مروره زمانه و نباید انتظار یهویی داشت

روغن ام سی تی بهش میدید؟؟؟

خدایا شکرت بخاطر همه چیز
نمودارش اومد روی خط سبز  البته تاثیرش به مروره زمانه و نباید انتظار یهویی داشت روغن ام سی تی ...

بله عزیزم .من یک ماهه میدم حدودا ۳۰۰ گرم اضافه کرده .۱۰ ماهشه۷۳۰۰ وزنشه .زینک گلوکانوت و فولیک اسید و پروبیوتیک رامنوفلور.فقط زینک رو باید یک ماه بدم فقط؟

تا کی این داروها رو به نظرتون باید بدیم .دخترتون چه شیری میخورند من پسرم خون مخفی تو مدفوعش بود .الان دکتر گفتن نان ا ال ۱۱۰ بده دیگه پسرم شیر خودم رو نمیخوره والان شیرم داره خشک میشه خیلی ناراحتم

بله عزیزم .من یک ماهه میدم حدودا ۳۰۰ گرم اضافه کرده .۱۰ ماهشه۷۳۰۰ وزنشه .زینک گلوکانوت و فولیک اسید ...

بله زینک یک‌دوره که دادید بعدش تا یکی دوماه نباید بدید 

خدایا شکرت بخاطر همه چیز
تا کی این داروها رو به نظرتون باید بدیم .دخترتون چه شیری میخورند من پسرم خون مخفی تو مدفوعش بود .الا ...

شیر خودمو میخوره الان چهارده ماهشه ولی دکتر تاکید داره شیرشو قطع کنم که بهتر غذا بخوره

دکتر پسرتون کیه؟

خدایا شکرت بخاطر همه چیز
شیر خودمو میخوره الان چهارده ماهشه ولی دکتر تاکید داره شیرشو قطع کنم که بهتر غذا بخوره دکتر پسرتون ...

بهروز مقدادی . پسرتون سو جذب داره ؟ واسه چی کروون میخوره .دکتر مقدادی شما خوب میشناسین دکتر خوبیه؟ چون به همه میگه الرژی و عدم تحنل لاککتوز

بهروز مقدادی . پسرتون سو جذب داره ؟ واسه چی کروون میخوره .دکتر مقدادی شما خوب میشناسین دکتر خوبیه؟ چ ...

دخترم وزنش کمه دکتر بهش این‌کپسولو‌ داد 

منم زیاد شناخت ندارم دو بار بردم پیشش ولی تشخیصش و داروهاش خوب بود

خدایا شکرت بخاطر همه چیز
دخترم وزنش کمه دکتر بهش این‌کپسولو‌ داد  منم زیاد شناخت ندارم دو بار بردم پیشش ولی تشخیصش و دا ...

سلام شما ام سی تی اویل ایرانی دادین یا خارجی ؟کرون ایرانی یا خارجی ،

سلام دوست خوبم لطفا اگه انلاین شدی جواب من و بده ...منم بچم وزنش کمه و دکتر کپسول کرئون واسش نوشته شما چن هزار میدادین من ۲۵ هزار و یک ششم بعد شما این گرانول های داخل کپسول و چجوری یک ششمش و بدست میاوردین والا از معادله دیفرانسیلم سخت تره😑الان بچتون وزنش خوبه ...با این کپسول ماهی چقد اضافه میکرد ..ببخشید زیاد شوال پرسیدم اخرین سوالمم اینه که ایا عوارض نداره؟؟؟ممنون میشم زودتر بهم خبر بدی چون واقعا نگرانم 

سلام دوست خوبم لطفا اگه انلاین شدی جواب من و بده ...منم بچم وزنش کمه و دکتر کپسول کرئون واسش نوشته ش ...

سلام. وقتتون بخیر.شما کرئون استفاده کردند. دختر من به علت عدم تحمل لاکتوز ، سو جذب گرفته. دو ماه وزنش ثابت مونده. مدفوع بلغمی داشته. با کرئون وزن اضافه میشه؟