2777
2789
عنوان

اگه پسر بودید؟؟!

| مشاهده متن کامل بحث + 2442 بازدید | 320 پست
خاک تو سرتون پس لیافتتون اینه که پسرا مثل اشغال باهتون رفتار کنن وقتی برای خودتون هیچ ارزشی قائل نمی ...

خب حالا توعم داریم شوخی میکنیم فوری فاز نگیر😕

روم سیاه☻ درخواست دوستی پذیرفته نمی شود.حتی شما دوست عزیز!!🙄🙄

من اگه پسر بودم به شدت کار میکردم مثله پدرم  تا وابسته ی هیچ کس نباشم قرار نیست همه شغل دولتی داشته باشن پسرای الان دو ترم درس میخونن منتظرن از  دفترریاست جمهوری براش کار بفرستن و همش از زمین وزمان گلایه میکنن جنم کار ندارن 

وقتی درامدم به حد ایده الم رسید با یه دختر خانوووم ازدواج میکردم اصلا بازی کردن با احساسات یکی دیگه رو نمیپسندم چون کسی که قبل ازدواج تنوع طلب میشه بعد ازدواج سخته متعهد باشه و دنبال شیطنتش میره 

دیدم که میگم 👌👌👌

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میرفتم با ی دختر پولدار

بهترین کار همینه به خدا👌👌👌

دخترم اگر عاشق شد😍حاضرم زندگی ام را بدهم تا اورا به عشقش برسانم😊میدانی؟ اگر خدای ناکرده انتخابش هم نامناسب باشد☹ رسیدن به عشقش خیلی بهتر از آن است که سالها با مردی زندگی کند و عقده ی گرفتن دستان عشقش پیرش کند😪
میشه ولی خیلی سخت 

آره. الان بری یجا کابینت بزنی اولا باید وردست باشی بهت چشم نداشته باشن یا خودت صابکار باشی بری یجا کار کنی معمولا خونه خلوت میشه یهو بهت تجاوز نکنن😒  اح من خیلی از این کارا دوس دارم  هرجا کلا خواستم برم سرکار پیشنهاد دوستی دادن دیگه نشستم خونه خیلی مردا بیشعور شدن

البته می تونستمم ی دختر یکی یدونه پولدار پیدا کنم و‌پولاش رو بگیرم بعد برم چندتا زن بگیرم...اینم فکر ...

واییییی چه وحشتناک

من با یکی نامزد کردم البته خداروشکر عقد نبود برای پول اومده بود😐یک قرون بهش نرسید ابرویش هم رفت 

بعد چندماه که نانزدی بهم خورد پشیمون شد گفت علاقه مند شده 😐😐😐اعتماد نکردم 

تیکر رسیدن به ارزوهام در روز تولدم❤❤
من اگه پسر بودم به شدت کار میکردم مثله پدرم  تا وابسته ی هیچ کس نباشم قرار نیست همه شغل دولتی د ...

ببخشیدا بابات تو این وضعیت چجوری کار میکنه و چه کاری که میتونه همه چی داشته باشه

خب حالا توعم داریم شوخی میکنیم فوری فاز نگیر😕

من فاز نگرفتم برای پسره با عرضه کار هست پسری که مبگه من چون شرایط ندارم ازدواج نمیکنم یه تنه لشه بدبخته من هیچ وقت بهش حق نمیدم

تو خیلی باارزشی