اگه پسر بودم اون موقع که تازه دیپلم گرفته بودم هم درس می خواندم هم سر کار میرفتم بدون وقفه تا دکتری درس میخوندم بعدشم با یه دختر خوب ازدواج میکردم هیچ دختری رو وابسته خودم نمیکردم دل عشقمم هیچ وقت نمشکوندم اشکاشو در نمی اوردمم به پسرمم اینارو یاد خواهم داد
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
البته می تونستمم ی دختر یکی یدونه پولدار پیدا کنم وپولاش رو بگیرم بعد برم چندتا زن بگیرم...اینم فکر ...
اونم وایساده تو پولاشو بگیری بری دختربازی😂😂😂
دخترم اگر عاشق شد😍حاضرم زندگی ام را بدهم تا اورا به عشقش برسانم😊میدانی؟ اگر خدای ناکرده انتخابش هم نامناسب باشد☹ رسیدن به عشقش خیلی بهتر از آن است که سالها با مردی زندگی کند و عقده ی گرفتن دستان عشقش پیرش کند😪
تو واقعیت باید مثل ...صبح تا شب کار میکردم شب هم غرغر های دوست دخترم رو تحمل میکردم دلم سوخت برا پسرا🤣🤣🤣🤣
یه مدت نیستم دوریم و تحمل کنید تا برمیگردم😃🖐زندگیم اونجایی خیلی دلم واسه خودم سوخت که رفتم پیتزا پنج تومنی خریدم طرف گفت نوشابه هم بیارم؟چون پول نداشتم گفتم نه نوشابه واسم خوب نیست بعد طرف گفت نوشابه اش رایگانه. با هرگازی که به پیتزا میزدم یه قطره اشک از گوشه چشمم می ریخت پایین