2777
2789
عنوان

یعنی من باردارم؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 710 بازدید | 112 پست
ده تا صلوات فرستادم که باشی انشالله 

فدای شما

ممنون

شما که مامان شدی این ها علائم؟

هرماه نزدیک پریود واژنم خشک بود اما الان مثل تخمک گزاری روون ترشح دارم

تو ندانی که خود آن نقطه عشقی،تو خود اسرار نهانی،تو خود باغ بهشتی،تو بخود آمده از فلسفه چون و چرایی....
چرا پیشگیری نکردید؟؟

من تودوران عقد رابطه نداشتیم 😃 واسه همین ذوق عروسی داشتیم اصن یه شیرینی خاصی داشت بعدعروسی😂 

من یه ساده ے احمقممم که با همه چیز میسازم 😊من یه احمقم که همه چیزومیدونه ولی سرشو کرده زیربرف 😊 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همون دیگه نمی‌دونم اما احتمال خیلی زیاد میدم که باشم کن از یک هفته قبل علائم پریود داشتم سینه،دل ...

آها شما که یکی دو روز عقب انداخته بودی اشتباه گرفتم 😉

ان شالله هر دو باردار باشیم. بچه متولد 1400 میشه اگر اینماه بشیم؟

زیر بارند درختان که تعلق دارند...ای خوشا سرو که از بار غم آزاد آمد...
فدای شما ممنون شما که مامان شدی این ها علائم؟ هرماه نزدیک پریود واژنم خشک بود اما الان مثل تخمک گ ...

اره عزیزدلم علائمه 

من یه ساده ے احمقممم که با همه چیز میسازم 😊من یه احمقم که همه چیزومیدونه ولی سرشو کرده زیربرف 😊 
ببخشيد زعفرانو چطوري بايد خورد؟من ديشب يذره ته ليوان ريختم با گلاب و آب قاطي كردم خوردم درسته؟😐😐

سرچ کن فک کنم باید دم کنی عزیزم 

آها شما که یکی دو روز عقب انداخته بودی اشتباه گرفتم 😉 ان شالله هر دو باردار باشیم. بچه متولد 1400 ...

ان شااله که باشیم

بله دیگه

تو ندانی که خود آن نقطه عشقی،تو خود اسرار نهانی،تو خود باغ بهشتی،تو بخود آمده از فلسفه چون و چرایی....
همون دیگه نمی‌دونم اما احتمال خیلی زیاد میدم که باشم کن از یک هفته قبل علائم پریود داشتم سینه،دل ...

حسم میگه بارداری . من هیچ حسی جز کمی درد زیر شکم و خواب و بی حوصلگی ندارم

زیر بارند درختان که تعلق دارند...ای خوشا سرو که از بار غم آزاد آمد...
حسم میگه بارداری . من هیچ حسی جز کمی درد زیر شکم و خواب و بی حوصلگی ندارم

قربونن برم

پیشنهاد دوستی‌مو قبول کن

دیروز ک روز نهم امپول بود بی بی مثبت بود ولی از دادم منفی شد😢

یعنی چی؟