2777
2789

چه ترانه ای براتون خاطره انگیزه ؟ اسم خواننده و خاطرتونم بگید❤❤❤ 

برا من

( حال خوبیه دیوونگی با تو چقدر دوست دارم دیوونگی هاتو حال مادوتا همینه همیشه هیچکی  مث ما دیوونه نمیشه)

از امین رستمی

این اهنگ رو اولین بار تو سالگرد ازدواجمون شنیدم اینو شوهرم برام گذاشت و تو باغ برام جوجه درست کرد دو نفری خیلی خوش گذشت 😍❤💃این اولین سالیه که با همیم😍😍😍 این روز را برای همه شما ارزو دارم 😍😍😍

همیشه،از قوی ترین بهونه ات، قوی تر باش!

کاش میفهمیدی از مانی ای ار

مادرم فوت کرد میشه براش  فاتحه یا صلوات بفرستین🤍 لباس ها جنسیت ندارن انقد همچیو مردونه زنونه نکنین/ارایش و دامن مختص زنا نیست/ استایل اسپورتو موی کوتاه مختص به مردا نیست / یه مرد میتونه به رنگ صورتی علاقه داشته باشه و یه زن میتونه به تعمیر وسایل علاقه داشته باشه. لطفا عقایدتونو درست کنید یا حداقل به دیگران توهین نکنید.

معما از معین

وقتی خدمت بود ی شب ک اومده بود مرخصی حالشم گرفته بود بم زنگ زد گف داشته با ماشین دومادشون میرفته جایی ضبطو روشن کرده و اینو شنیده گف یاده تو افتادم ازاونموقه هروق ک میرف پادگان و دلم تنگ میشد بش گوش میدادم تا برگرده

ستاره از شادمهرم اولای رابطمون برام میخوند

when life leaves us blind...L♡VE keeps us kind... تو فقط دلت بخاد ی روزی مال هم بشیم❤❤التماسش به خدا، حاجت و نذرش با من❤❤های✋ مای نِیم ایز : ها؟؟🤔 مای نِیم ایز : وات؟؟🤔 مای نِیم ایز : عااااادلهههههه😎😒های کیدز🤚☺دو یو لایک وایلنس؟؟😀😀😐آهای خوشگل عاشق °°° آهای عمر دقایق °°° آهای وصله به موهای تو سنجاق شقایق😍🎆...I have died everyday waiting for you...Darling don't be afraid... I have loved you for a thousand years... I'll love you for a thousand more.. ای چراغ هر بهانه از تو روشن از تو روشن😍😍ای که حرفای قشنگت منو آشتی داده با من❤❤❤❤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ممنونم از چشمی که واسه دیدن من باز کردی ‌خندیدی و شیرین ترین صبح منو آغاز کردی.پویا بیاتی شوهرم وقتی منو میبرد دانشگاه خودش برمی گشت خونه این آهنگ رو میزاشتم و گریه میکردم از طرفی وقتی پیشم بود هردو اینو گوش میدادیم

اول یه صلوات بفرست.من مطمئنم خوشبخت خوشبخت هستم چونکه هرچه دارم رو عاشقانه دوس دارم  من از خدا هستم و خدا سراسر انرژی مثبت است. یه روزی میرسه که من ۷۰ سال دارم  و تایپیک هام رو میخونم لذت میبرم چونکه اون زمان همسرم بچه هام همه خوشبخت و سالم هستیم،خدایا ب حق امام حسین و حضرت عباس قسمت میدم  سلامتی و دل خوش بده ب همه .من یه اردیبشهتی خوشبختم  تاکید میکنم‌زندگیم  سراسر انرژی مثبت  و امیده. زندگی من سراسر عشق و محبت و انرژی مثبته.من پشتم به خدا گرمه خدا هم هوای منو داره عاشقتم خدا جونم.  روزهای خوب و خوبتر در راه است. ۴ تا محبوب خدا همیشه بهشون پناه میبرم و دستم رو رد نمیکنن ۱.امام حسین علیه السلام. ۲.آقا ابلفضل.۳.امام زمان عج الله تعالی فرجه الشریف. ۴.امام رضا ضامن آهو. عاشقتونم که هر وقت صداتون زدم اومدید و از طرف خدا برام هدیه آوردید. من قطعا هم موفق هستم و هم خوشبخت. خدایا مواظب همسرم  و بچه هام باش.  دوست دارم معبود من. پیش ب سوی سعادت 😚😚😚😚😚😚😚😚پیش بسوی انرژی مثبت 😍پیش بسوی  عشق 😚😙😍😍

اهنگ که زیاده

مثلا اهنگ دلبر ابی

بهترین کادو ساسی

پرنسس سیمگه و......

من یه قانون جذبی ام.  زندگیم تو مشتمه   دوستان لطفا درخواست دوستی نفرستید چون نمی پذیرم، هر آنچه که در رابطه با متافیزیک و قانون جذب باید میگفتم در تاپیک ها نوشتم. برای ستاره شناسی و بررسی چارت هم منو توی تاپیک ها تگ نکنیدیا مدام پیام نذارید. چون این شغل و علم منه و رایگان برای کسی انجام نمیدم!                                          

خاطرتم بگو و ترانه هم‌بنویس من‌نشنیدم ❤

وقتی با یک در ارتباط بودم این اهنگو همیشه گوش میدادم

بالمو  شیکوندی من که پر زدم برات
حالا بگو چیشده که من بدم الان
ببین انقده بد شده حالم
که میگذره روزام حتی بدتر از شبام

مادرم فوت کرد میشه براش  فاتحه یا صلوات بفرستین🤍 لباس ها جنسیت ندارن انقد همچیو مردونه زنونه نکنین/ارایش و دامن مختص زنا نیست/ استایل اسپورتو موی کوتاه مختص به مردا نیست / یه مرد میتونه به رنگ صورتی علاقه داشته باشه و یه زن میتونه به تعمیر وسایل علاقه داشته باشه. لطفا عقایدتونو درست کنید یا حداقل به دیگران توهین نکنید.
وقتی با یک در ارتباط بودم این اهنگو همیشه گوش میدادم بالمو  شیکوندی من که پر زدم برات حالا بگو ...

اهنگ ها به نظر منم‌وقتی قشنگن‌که باهاشون خاطرات قشنگ داریم...❤❤❤

همیشه،از قوی ترین بهونه ات، قوی تر باش!

خیلی آهنگ گوش میدادم گروه مدرن تالکینگ ابی قمیشی فروهرشادمهرسعیدشهروزبنیامین ولی خاطره ام ازآهنگ قرارمون یادت نره کوچه عشقت یادت منصورهست ازعقدکه امدیم برای اولین بارباهمسرم تنهاشدیم گذاشت این آهنگ رو

گل مریم 💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗همیشه به یادتم💞