2777
2789

شماهم ازته دل برای سلامتی خودم ونی نی دعاکنید محتاج دعاتونم دوستان منم براتون صلوات میفرستم

گر نگهدار من آنست که من میدانم                                           شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد

عزیزم ان شاءالله خودتو ونینیت سلامتباشین اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم

صادق باش مثل اون سیگاری که روش نوشته سرطانزا نه مثل اون آبمیوه آشغالی که روش نوشته صددر  صد طبیعی ❤ السلام علیک یا ابا عبدالله❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میشه واسه ازدواج موفق منم دعا کنی؟؟برات ۱۴ صلوات میفرستم

چشم عزیزم

گر نگهدار من آنست که من میدانم                                           شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد
میشه واسه ازدواج موفق منم دعا کنی؟؟برات ۱۴ صلوات میفرستم

عزیز دلم ان شاءالله با یه مرد واقعی ازدواج کنی اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم

صادق باش مثل اون سیگاری که روش نوشته سرطانزا نه مثل اون آبمیوه آشغالی که روش نوشته صددر  صد طبیعی ❤ السلام علیک یا ابا عبدالله❤

برای شفام وسفید بخت شدنم دعا کن منم برات آیت الکرسی میخونم

خدایا...!! خدایا حواست هست صدای هق هق گریه هایم از همان گلویی می آید که تو از رگش به من نزدیکتری...!!تنهام دل بغل میخواد خدا جون آغوشتو باز میکنی بیام بغلت🙄دوستم میشه واسم آیت الکرسی بخونی🌺برکتش برگرده به زندگیت

برا سلامتی خودت و نینی ات آیه الکرسی خوندم.انشاالله سالم باشین جفتتون.الان تو وجودت ی فرشته داری لطفا برام دعا کن💖

تویی ک امضامو میبینی میشه برای بهتر شدن شرایطم دعا کنی؟امیداوارم خدابهترینا رو بهت بده💟
عزیز دلم ان شاءالله با یه مرد واقعی ازدواج کنی اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم

مرسی گلم به نیت حاجت رواییت و این همه خوبیت یک سوره دخان واست میخونم انشاءالله عاقبت به خیر شی😍🌸🌸💕💕💕❤