2777
2789
شاید نتش رفت شاید یه کاری پیش اومذ من خودم دیروز تاپیک زدم داشتم جواب میدادم آیفون زنگ خورد رفتم دید ...

چقد شما بزرگواری گلم امام حسین نگهدار زندگیتون باشه در پناه خدا از این بیماری باشین 😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حالا منم که دعواش نکردم که انقد باتوپ پر اومدی فقط گفتم اسی کجارفتی بیا بقیشو بگو  چون یه خان ...

قصد ناراحت کردنت رو نداشتم ببخش

دوستان من سامارا هستم عضویتم سال 95بود ولی به دلایلی کاربری قبلیم حذف شد
چقدر بی ظرفیتن زود گزارش میزنن صبر اوج احترام ب خدا هست  هه بنده هاش فرتی گزارش میزنن شاید همون ...

خدا نکنه گلم اینجا همه جور آدم میاذ 

چقد شما بزرگواری گلم امام حسین نگهدار زندگیتون باشه در پناه خدا از این بیماری باشین 😍

خواهش میکنم عزیزم ممنونم از دعای خوبت. الهی شما هم در امان باشید

خودتم میدونی امکانش نیست ولی فقط با رعایت اصول بهداشتی میتونیم کمک کنیم که بره بیماری و شیوع کمتر بش ...

شاید منطقی نباشه حرفم ولی غیرممکن هم نیست اگه خدابخواد مثلا یهو واکسنش رو بشه

تا غزل هست دل غمزده ات مال من است........من به دنبال تو، چشم تو به دنبال من است........
بله ساخته شده و تا یه ماه دیگه به تولید انبوه میرسه واکسن آکسفورد.واکسن مدرنا امریکا.واکسن چین از ه ...

میگن یکی کرونا بگیره بازم میگیره چ فایده یعنی واکسنش بی تاثیره چون جهش میابه 

با افتخار😍جنوبی ام😎 خاله زنکی و موج منفی اکیدآ ممنوع😎
زهر مارررر فقط  اومدي استرس بدي به ملت همسايه هامون رفتن  يه مشت زن باردار. اينجا ...

شاید یکی واقعا استرس داره اومده سوال بپرسه آروم بشه،استرسو ترس که فقط واسه شما نیست عزیزم،یه سوال عادی پرسید،پسر خاله ۲۰ ساله من سر همین استرس واسه کرونا وسواس شدید گرفته،مدام منتظر واکسنه

میگن یکی کرونا بگیره بازم میگیره چ فایده یعنی واکسنش بی تاثیره چون جهش میابه 

عزیزم شما یه بار سرما بخوری دیگه نمیخوری؟؟؟

اتفاقا کرونا حداقل تا 2 الی 3 ماه باعث میشه تو بدن فرد انتی بادی تولید بشه(برای افرادی که کرونای خفیف داشتن)

افرادی که کرونای شدید داشتن بستری شدن یا کارشون به ای سی یو کشیده شده حداقل تا 6 ماه بدن انتی بادی تولید میکنه و مصون هستش بدن در مقابل این بیماری.

همین اندازه هم خیلی خوبه و جای امیدواری داره چون هم خونواده ش ینی ویروس انفولانزا این مزیت رو نداره.

چون کرونا از خونواده ی ویروس انفولانزا هستش.بدن رو چندین بار ممکنه درگیر بکنه.

حالا میریم سراغ واکسن:

واکسن انفولانزا 6 ماه تا یک سال مصونیت ایجاد میکنه.ینی از زمان تزریق واکسن تا یک سال بعد شما دچار انفولانزا نمیشی.

برا کرونا هم همینطوره.اکثر واکسنای در حال تولید یک سال بدن رو ایمن نگه میدارن.

خب وقتی کل جمعیت زمین واکسینه بشه تا یک سال کسی کرونا نمیگیره.و طی این یک سال که ویروس هیچ میزبانی نداره احتمالا از بین میره.چون همه واکسن رو تزریق کردن.

توی این یک سال علم پزشکی فرصت داره که واکسن موثرتر برای این بیماری بسازه.

مث واکسن کزار .یا سرخک یا سیاه سرفه که فقط با یه بار تزریق برا کل عمر ایمن میشیم در مقابل اون بیماری.

(امیدوارم توضیحاتم کافی بوده براتون که متوجه بشین علم پزشکی همیشه برا هر بیماری واگیردار یه راه حل داره که جون ادما رو در مقابل این بیماریا حفظ کنه.فقط کافیه اعتماد داشته باشین بهش)

تکیه بر لطف خدا دارم و بس...

عزیزم شما یه بار سرما بخوری دیگه نمیخوری؟؟؟ اتفاقا کرونا حداقل تا 2 الی 3 ماه باعث میشه تو بدن فرد ...

مرسی عزیزم چقد تاپیکزدم اما کسی توضیخ ب این جامعی نداده بود ممنوووووون عالیه اگه اینطور باشه

با افتخار😍جنوبی ام😎 خاله زنکی و موج منفی اکیدآ ممنوع😎