2777
2789
مرسی عزیزم چقد تاپیکزدم اما کسی توضیخ ب این جامعی نداده بود ممنوووووون عالیه اگه اینطور باشه

خواهش میکنم.

صد در صد همینطوره اینو با اطمینان بهت میگم.

حالام مراقب خودتون باشین و پروتکل های بهداشتی رو رعایت کنین تا واکسنش برسه به ایران.

واکسن اکسفورد که گفتن اواخر ابان یا تو اذر میرسه.

اما ممکنه واکسن چین یا روسیه یا هند که تو خوده قاره اسیا قرار دارن زودتر به دستمون برسه.

ایرانم که جمعیتی نداره راحت میشه همه رو واکسینه کرد

تکیه بر لطف خدا دارم و بس...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من کرونا گرفتم همه دکترای مشاوره آنلاین چرت و پرت میگن . کسی میدونه کدوم دکتر خوبه ؟ ریه ام متورم شد ...

عزیزم منم شنیدم ک آزیترومایسین بگیر بخور بعد اب ولرم زیاد بخور.با زنجبیل .و بخور جوش شیرین .اینارو ی خانمه توصیه کرد ک خوب شده.و اینکه داروی امام کاظمم گفتن عالیه 

در شرایط سخت اقتصادی برآن شدیم بیشتر همدل هم باشیم و سلامت هموطنانمان را مقدم بر سود حاصل خود شماریم. از این رو با صرف منصافانه ترین هزینه و کمترین اتلاف وقت برای شما، تیم متخصص آزمایشگاه ما با رعایت کامل پروتکل های بهداشتی آماده خدمت رسانی در محل ( کارخانه، شرکت، موسسه و...) هستند.

قابل ذکر است که نحوه نمونه گیری و روند انجام تست تشخیص مولکولی کرونا (PCR) به گونه ای است که احتمال جواب منفی کاذب را به حداقل می رساند.

لطفا برای ثبت درخواست اولیه  و کسب اطلاعات بیشتر با شماره ( 09228967986) تماس حاصل نمایید و در صورت عدم پاسخگویی در واتساپ پیام بگذارید.

سلام. فعلا باید باهاش کنار اومد و تا میتونیم باید با علائمش آشنا بشیم و راه های پیشگیری رو بدونیم. من مطلبی خوندم که برام جدید بود. شماهم بخونید ضرر نداره

https://soroushteb.com/news/93/5199/آشنایی با التهاب ریوی کرونا ویروس در 10 دقیقه

درمان کرونا با بخور جوش شیرین دکتر روازاده

برای انجام بخور جوش شیرین، یک سوم ظرف (کتری) آب بریزید و بجوشانید. بسیار باید مراقب بود که ظرف بخور، پر از آب نباشد تا با ریختن جوش شیرین، باعث پاشیده شدن آب داغ به دست و صورت شما‌ شود. در زمان بخور بهتر است از یک ملحفه، چادر یا چادر شب استفاده شود و آن را روی سر قرار دهید تا بخارهای ایجاد شده از زیر پارچه خارج نشود.

به محض جوش آمدن آب داخل کتری، آن را از حرارت جدا کنید و در حالی که زیر چادر هستید، یک قاشق مرباخوری یا نصف قاشق غذاخوری جوش شیرین داخل ظرف بریزید و به مدت دو دقیقه بخاری که تولید می‌شود را عمیقا از بینی تنفس کنید و از دهان بیرون بدهید. این عمل را پنج مرتبه پی‌درپی، در هر نوبت تکرار کنید.

سلام دوستان این مقطر ترکیبی برای پیشگیری از بیماری های ویروسی مثل سرماخوردگی، آنفولانزا، کرونا هستش. در مواردی که مشکل حاد نباشه کسی دچار بیماری کرونا باشه می تونه درمان هم کنه.

شماره مشاوره و خرید 09308665973

مشاوره رایگان پوست، مو و زیبایی از واتساپ- تلگرام 09308665973

بیماری کرونا علاوه بر تاثیراتی که بر سلامت ما گذاشته از نظر روانی هم خیلی تاثیرات مخربی داشته است. بسیاری از افراد کارشان را از دست داده اند و یا به خاطر در خانه ماندن بیش از حد دچار افسردگی شده اند.

من مقاله ای راجع به تاثیرات روانی بیماری کرونا خواندم که خواندنش خالی از لطف نیست.

سلام دوستان من یه سایت میشناسم به اسم سایت دکتر وهاب اقایی . تو کلینیکشون خدماتی مثل سونوگرافی، رادیولوژی، و مامو گرافی انجام میدن با رعایت تمامی پروتکل های بهداشتی. علاوه بر اون کلی مقاله در مورد کمبود ویتامین دی در بارداری و عوارض ان و یا انتقال کرونا از جفت مادر به جنین و چندین مقاله دیگه حتما به سایتشون سر بزنید.

سلام دوستان من یه سایت میشناسم به نام سایت دکتر وهاب آقایی که داخل سایتشون کلی مقاله اعم از بیماری ماستیت، بیماری کاندیدیاز، کمبود ویتامین دی در بارداری و عوارض ان قرار داره که میتونه اطلاعات شما رو بالا ببره در ضمن در داخل کلینیکشون سونوگرافی مامو گرافی و نمونه برداری هم انجام میدن. تفسیر سونوگرافی هم به صورت رایگان هستش .بهتون پیشنهاد میکنم به سایتشون سر بزنید

چه دلتون خوشه واکسنی که تو این فاصله کم ساخته شده و عوارضش هنوز خوب بررسی نشده منظورم اینه باید سالها عوارضش بررسی بشه مثلا خانمی که واکسن زده باردار بشه بچه دنیا بیاد ببینن اثرات سو نداشته باشه اخه به چه دردی میخوره همه واکسنهای قبلی سالها ساختنشون طول کشیده سالها بررسی شدن اینا همه مافیای دارو هستن فقط میخوان واکسن بفروشن منکه نمیزنم 

ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم! بگذار بگویند غیرمنطقی هستیم یا ضد اجتماعی هستیم، اما به این می‌ارزد که خودمان باشیم. تا زمانی که رفتار ما و تصمیم‌های ما به کسی آسیبی نمی‌زند، ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم. چقدر زندگی‌ها که با این توضیح خواستن‌ها و تلاش‌های بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته‌اند 

دوستان کسی میدونه استارتر میتونه پیام های توهین رو پاک کنه یا نه ؟؟؟؟؟

و اینکه این تصویر نوک قلم که زیر اظهار نظر ها هست میزنیم روش مطلبش رو میخونیم چطوریه میشه انجام داد چطوری خودمون هم بزنیم اونجوری