2777
2789
امیدوارم همون طور که یهو اومد و همه چی رو به هم ریخت، یهویی یه روز همین روزا پاشیم بگن رفتههههه

خودتم میدونی امکانش نیست ولی فقط با رعایت اصول بهداشتی میتونیم کمک کنیم که بره بیماری و شیوع کمتر بشه.والا هنوزم ایرانیا گیر گرفتن عروسی هستن اینجا هم خانما تنها دغدغه اینو دارن چی بپوشن چشم جاری رو کور کنن

دوستان من سامارا هستم عضویتم سال 95بود ولی به دلایلی کاربری قبلیم حذف شد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منظورش واضح بود متوجه نشدی؟؟؟ 🤔 یعنی چند تاشون فوت کردن

نه اتفاقا متوجه شدم خودمم توپست قبلیم نوشتم دیار باقی

ولی چرا رفت مگه خودمون نمیدونیم چه خبره 

اومدخبر بده بره؟

الهم عجل الولیک الفرج
دست خدا بالاترازهمه ی دستهاست

اینکه درسته عزیزم ولی اینهمه اختلاص این همه حق مردم مظلوم رو خوردن و دارن میخورن اینهمه سر مواد شوینده و ماسک احتکار کردن خیلی ها بخاطر نبود همین ماسک ها ضربه دیدن. هر شب دارن یکی رو دادگاهی میکنن خب مافیا که تمومی نداره ماهم خودگول زنی نکنیم بهتره

نه اتفاقا متوجه شدم خودمم توپست قبلیم نوشتم دیار باقی ولی چرا رفت مگه خودمون نمیدونیم چه خبره  ...

شاید نتش رفت شاید یه کاری پیش اومذ من خودم دیروز تاپیک زدم داشتم جواب میدادم آیفون زنگ خورد رفتم دیدم مامانم اومده یهو بعد نیم ساعت یادم اومد تاپیک زدم دیگه مجبور که نکرده بیایم کلی تاپیک برین جاهای دیگه حالا خواستین باز سر بزنین

زهر مارررر فقط  اومدي استرس بدي به ملت همسايه هامون رفتن  يه مشت زن باردار. اينجا ...

وا چقدر بد صحبت میکنی گلم زن باردار نیاد تو هر تاپیکی بنده خدا نتش تموم شد مگه مجبوری اینجا بمدوی در ثانیه چندین تاپیک دیگه هم زده میشه

شاید نتش رفت شاید یه کاری پیش اومذ من خودم دیروز تاپیک زدم داشتم جواب میدادم آیفون زنگ خورد رفتم دید ...

حالا منم که دعواش نکردم که انقد باتوپ پر اومدی

فقط گفتم اسی کجارفتی بیا بقیشو بگو 

چون یه خانم منو ریپلای کرد گفت گزارش بزنیم منم اسی رو صدا زدم..گلم برو از بالا پیامارو بخون

الهم عجل الولیک الفرج
گزارشش كنيد تروخدا مريضن بعضيها

خجالت داره خواهر نتم تموم شد تا خریدم بسته طول کشید  چرا مگه من مریضم یا وحشی ک مردم مو استرس بدم خدا لعنتم کنه اگه قصدم این باشه😢