سلام.کیا رفتن ان تی بهشون احتمالی جنسیتو گفته ، بعد آنومالی جنسیت دیگه گفته باشه.مثلا ان تی میگه احتمالا دختر ولی توی انومالی پسر مشخص شده؟؟؟لطفا بیایین تجربه هاتونو بگید
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
[QUOTE=147428982]خدا حفظش کنه واست بسلامت بیاد توی بغلت انشالله...ولی خب یکی کمه یکم که بزرگتر بشه خودت وسوسه ...[/QUOTE انشالله اگر پسر بود بچه دومم میارم اگر دختر بود دیگه نمیارم
[QUOTE=147428982]خدا حفظش کنه واست بسلامت بیاد توی بغلت انشالله...ولی خب یکی کمه یکم که بزرگت ...
بخدا دختر خیلی خوبه،،من دختر بزرگم تازه ۶ سالشه ولی مثل یه مادر مراقبمه،حتی کارهای خونه رو با دستهای کوچولوش انجام میده، به خواهر کوچیکش هم میرسه،با این سن کمش میگه همیشه بچه اول باید دختر باشه،،
بخدا دختر خیلی خوبه،،من دختر بزرگم تازه ۶ سالشه ولی مثل یه مادر مراقبمه،حتی کارهای خونه رو با دستهای ...
خیلی خوبه ،من دوتا پسر دارم پسر بزرگم 8 سالشه کمکم میده ،میگه مامان تو رو مبل لم بده بشو ملکه به ما دستور بده😘 واینکه منم سومی توراهه واحتمال پسر داده ،از الان افسردگی گرفتم عاشق دخترم😭
ما کوچیکا خدامون بزرگه❤ اگه میشه یه صلوات مهمونم کنیدعزیزان، برای حاجت روایی 😍
دخترخیلی خوبه اماشوهر من عاشق پسره چون برادر هم نداشته آرزوشه بچش پسرباشه
حالا انشالله که این پسر باشه،،ولی مطمن باش دختر هم باشه وقتی میاد ، دل باباشو میبره،،،من این سومیه ولی باز شوهرم همش میگه کاش اینم دختر باشه،،منم که هی پسر پسر میکنم