2777
2789
عنوان

خطای ان تی و جنسیت جنیین

| مشاهده متن کامل بحث + 4067 بازدید | 283 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

[QUOTE=147428982]خدا حفظش کنه واست بسلامت بیاد توی بغلت انشالله...ولی خب یکی کمه   یکم که بزرگتر بشه خودت وسوسه ...[/QUOTE انشالله اگر پسر بود بچه دومم میارم اگر دختر بود دیگه نمیارم

[QUOTE=147428982]خدا حفظش کنه واست بسلامت بیاد توی بغلت انشالله...ولی خب یکی کمه   یکم که بزرگت ...

بخدا دختر خیلی خوبه،،من دختر بزرگم تازه ۶ سالشه ولی مثل یه مادر مراقبمه،حتی کارهای خونه رو با دستهای کوچولوش انجام میده، به خواهر کوچیکش هم میرسه،با این سن کمش میگه همیشه بچه اول باید دختر باشه،،

بخدا دختر خیلی خوبه،،من دختر بزرگم تازه ۶ سالشه ولی مثل یه مادر مراقبمه،حتی کارهای خونه رو با دستهای ...

دخترخیلی خوبه اماشوهر من عاشق پسره چون برادر هم نداشته آرزوشه بچش پسرباشه

بخدا دختر خیلی خوبه،،من دختر بزرگم تازه ۶ سالشه ولی مثل یه مادر مراقبمه،حتی کارهای خونه رو با دستهای ...

خیلی خوبه ،من دوتا پسر دارم پسر بزرگم 8 سالشه کمکم میده ،میگه مامان تو رو مبل لم بده بشو ملکه به ما دستور بده😘 واینکه منم سومی توراهه واحتمال پسر داده ،از الان افسردگی گرفتم عاشق دخترم😭

ما کوچیکا خدامون بزرگه❤ اگه میشه یه صلوات مهمونم کنیدعزیزان، برای حاجت روایی 😍
منم 12هفته و6روز ان تی دادم گفت احتمالا دختره 

به منم گفت ولی پسر بود😁الان ۳ سالشه.

دکتر فاضلی هستم متخصص نینیسایت😎😁😁😁خدایا کاربری تمام ظالمین رو از این جهان لغو کن.آمین یا مدیر عالمین🖐🖑
دخترخیلی خوبه اماشوهر من عاشق پسره چون برادر هم نداشته آرزوشه بچش پسرباشه

حالا انشالله که این پسر باشه،،ولی مطمن باش دختر هم باشه وقتی میاد ، دل باباشو میبره،،،من این سومیه ولی باز شوهرم همش میگه کاش اینم دختر باشه،،منم که هی پسر پسر میکنم