2777
2789
عنوان

خطای ان تی و جنسیت جنیین

| مشاهده متن کامل بحث + 4066 بازدید | 283 پست
خوب برو سونو بلاتکلیفی سخته واقعا ادم دوسدارم براش خرید کنه

شوهرم گفت شاید این هفته ببرمت سنو بدی،، اونم شاید،،خیلی بام لج میکنه، منم واسه اینکه عصبی نشم از حرفاش زیاد بهش اصرار نمیکنم.اونوقت معده ام میسوزه..

ممنون عزیزم...تا از دنده لج بیاد بیرون ، من دلم آب میشه..ولی خب این دختر کوچولوم همه وقتمو پر کرده.ت ...

اوووخی نازی 

جوجه کوچولو واکسن زده 

دخمل من دقیقا موقع زایمانم واکسن داره بمیرم الهی 😢جدیدا هر چه ب اومدن این یکی نزدیک میشیم من دلم برا دختر کوچیکم بیشتر میسوزه 😭

الهی بمیرم ظلم شد در حق بچم محبت درست و‌حستبی از منی ک مامانش هستم نمیبینه وحتی  هنوز نمیدونه نینی چیه ک براش توضیح بدم یه نینی دیگه داره میاد😭

خیلی ناراحت میشم وقتی بهش فک میکنم 

خدا کمکمون کنه 😢😭🙏

خدا حتما میخاسته مرا خوشبخترین زن جهان کند که شما را افریده😍#نازگل💖#سوگل💖#رُزگل💖

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شوهرم گفت شاید این هفته ببرمت سنو بدی،، اونم شاید،،خیلی بام لج میکنه، منم واسه اینکه عصبی نشم از حرف ...

اره اصرار نکن خودش کم کم اروم میشه 

هر چی هم گفت شما سکوت کن تا اون بیشتر سر لج نیافته

پناه بر خدا 

انشالله این هفته هم شما هم من دلمون شاد بشه با خبر خوش بیایم 🙏 

خدا حتما میخاسته مرا خوشبخترین زن جهان کند که شما را افریده😍#نازگل💖#سوگل💖#رُزگل💖
بله خب، خود دکتر ان تی هم گفت خطای ان تی زیاده....معمولا هم جنسیتو نمیگن،من اصرار کردم...اون موقع ۱۲ ...

انشالله ک گل پسره نینیت نگران نباش

وای منم تو ان تی بهم گفت احتمالا دختره .کاش واسه منم پسرباشه یعنی دکتره اشتباه حدس زده بشه.جنسیت دقی ...

انشالله سالم باشه و‌پسر باشه 

از ۱۶&۱۷هفته دیگه جنسیت قطعیه و‌مشخصه 

اوووخی نازی  جوجه کوچولو واکسن زده  دخمل من دقیقا موقع زایمانم واکسن داره بمیرم الهی 😢ج ...

آره گناه دارن دخترامون...من دیگه از شیر خودم بریدمش،ولی هنوز میاد دنبال سینه ام میگرده،،خیلی دلم واسش کباب میشه،،،انشالله که بحق اینروزای مبارک ذیحجه حاجت روا و دل شاد بشیم انشالله

وای منم تو ان تی بهم گفت احتمالا دختره .کاش واسه منم پسرباشه یعنی دکتره اشتباه حدس زده بشه.جنسیت دقی ...

عزیزم انشالله که واسه شما هم اشتباه حدس زده باشه...چون واقعا ان تی خطا داره...انشالله که دل شما هم شاد بشه..

وریارت چیه؟؟ چه علائمی داری؟؟حرف v,y,u,ببین پایین کدوم چشمته؟؟ اگه توی چشم راستت باشه پسر، اگه چپ باشه، دختر و اگه توی دوتا چشمت باشه بازم دختره...من واسه دوتا دخترام توی دوتا چشام حرف وی انگلیسی بود.

وریارت چیه؟؟ چه علائمی داری؟؟حرف v,y,u,ببین پایین کدوم چشمته؟؟ اگه توی چشم راستت باشه پسر، اگه چپ با ...

کلا که خانوادگی ما ویار نداریم یعنی حالت تهوع اینا اصلا نداریم بچه های خواهرام همه پسرن.من هم ترشی خیلی میحورم هم شیرینی اصن نمیتونم تشخیص بدم.

این که گفتی حرف اینگلیسی پایین چشمات یعنی چی متوجه نمیشم

بعد چون شاغلم نمیتونم بگم که خوابم زیاد شده یا تنبل شدم یا نشدم

پلک چشمتو بکش پایین، داخل چشمت پایینشو نگاه کن،ببین این حروف که گفتم توی کدوم چشمته؟؟راست یا چپ،