2777
2789
عنوان

خطای ان تی و جنسیت جنیین

| مشاهده متن کامل بحث + 4070 بازدید | 283 پست
خوشبحالتون ،به من گفته پسر دعا کنید اشتباه بشه دختر باشه🙏

دعای من جنسیت بچتو عوض میکنه؟😄😄😄انشالله هرچی هست سلامت باشه.

دکتر فاضلی هستم متخصص نینیسایت😎😁😁😁خدایا کاربری تمام ظالمین رو از این جهان لغو کن.آمین یا مدیر عالمین🖐🖑
خانواده شوهرم ، از صدقه سر شوهرم همه خبر دار شدن، هی میپرسن پس چی شد؟ یعنی هنوز نفهمیدی؟؟ استرس به ا ...

انشاله که نی نی سلامت بیاد بغلت خیلیا تو حرت داشتن یه بچه کل زندگیشونو میزارن کلی هزینه وقت عذاب میکشن بسپار به خدا انشاله به امید خدا اول سلامت باشه بعدش یه گل پسر عاقبت به خیر و عاقل برو سونو که خیالتم راحت بشه  ادم کنجکاوه بدونه 

خانومای مهربون کاربر قدمی هستم سال ۹۶ این کاربری جدیدمه قبلی ترکید لطفا برای سلامتی کوچولوی تو دلم و اینکه سلامت دنیا بیاد  و انیکه همه منتظرا دامنشون سبز بشه یه صلوات مهمونم کنید🙏🏻❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شوهرم گفت شاید این هفته ببرمت سنو بدی،، اونم شاید،،خیلی بام لج میکنه، منم واسه اینکه عصبی نشم از حرف ...

وای چه بد اخلاق خوب وظیفشه تورو ببره بچه ی خودشه مگه میخاد  چیکار کنه انقد ناز میکنه برات منم ۱۶ هفته رفتم پاهاش بسته بود گفت شلیه دختره یعد‌یهو گفت‌پاشو باز کرد یه چیزی شبیه اندام پسرونه دیدم دو هفته دیگه بیاکه ان تی گفت پسره رفتی شونو حتما یه چیز شیرین فعالیت کن که تکون بخوره بفهمی چیه

خانومای مهربون کاربر قدمی هستم سال ۹۶ این کاربری جدیدمه قبلی ترکید لطفا برای سلامتی کوچولوی تو دلم و اینکه سلامت دنیا بیاد  و انیکه همه منتظرا دامنشون سبز بشه یه صلوات مهمونم کنید🙏🏻❤️
آره گناه دارن دخترامون...من دیگه از شیر خودم بریدمش،ولی هنوز میاد دنبال سینه ام میگرده،،خیلی دلم واس ...

توکل بخدا انشالله عزیزم 

خدا حتما میخاسته مرا خوشبخترین زن جهان کند که شما را افریده😍#نازگل💖#سوگل💖#رُزگل💖
آره گناه دارن دخترامون...من دیگه از شیر خودم بریدمش،ولی هنوز میاد دنبال سینه ام میگرده،،خیلی دلم واس ...

اخی والا بمیرم الهی 😭😢

خدا حتما میخاسته مرا خوشبخترین زن جهان کند که شما را افریده😍#نازگل💖#سوگل💖#رُزگل💖
وریارت چیه؟؟ چه علائمی داری؟؟حرف v,y,u,ببین پایین کدوم چشمته؟؟ اگه توی چشم راستت باشه پسر، اگه چپ با ...

اره برا من دوتا دختر قبلیم تو دوتا چشمم بود پلی اینو هنوز نگاه نکردم 😅

راستی من تست سوزن و‌ادرار هم‌زدم سوزن سیاه شد 😞

رشد موهای دستم خیلی کم شده ک نشونه بارداری دختره 

ولی موهای بدنم عادیه فقط موهای دستم کم شده 

اره برا من دوتا دختر قبلیم تو دوتا چشمم بود پلی اینو هنوز نگاه نکردم 😅 راستی من تست سوزن و‌ادرار ه ...

منم سوزنو انجام دادم.ولی یکم کدر شد..موهای پامو هم که دیدم رشدشون کمی سریعتر شده،،،ولی خب همه اینا هم خطا دارن،،مهم سنوی ۲۰ هفته به بالاست..

این ماه ماه ذیحجه هستش،خیلی مبارکه،،،دعا کنیم واسه همدیگه،خدا گفته دعا در حق همدیگه زودتر استجابت میشه...انشالله اونیکه پسر میخاد خدا بهش بده اونیکه هم دختر میخاد ، خدا بهش بده...انشالله،،انشالله