2777
2789
عنوان

خطای ان تی و جنسیت جنیین

| مشاهده متن کامل بحث + 4070 بازدید | 283 پست
فقط چشم به آینده میتونه منو امیدوار کنه و دل شکستمو ترمییم کنه...ولی بقول نازگل جون آخرش ته دلمون حس ...

ما الان سه تا خواهریم یه برادر اینقدر ی که ما به درد پدر مادرمون میخوریم داداشم نمیخوره

منم خیلی تلاش کردم که بچه ام پسر بشه ولی الان فکر میکنم این فکر نشات گرفته از کمبودهای دوران کودکی منه که به داداشم بیشتر اهمیت میدادن تا من 

وگرنه دختر و پسر فرقی نمیکنه ما مشکل داریم نه اون بچه ای که دنیا میاد

من به دستان خدا خیره شدم معجزه کرد...
واسه بچه دومم اینقدر به شوهرم گفتم بریم آ یو آی کنیم،هزینش هم زیاد نبود نهایت ۳۰۰ یا ۴۰۰ هزار میشد & ...

باور کن من آی یو آی کردم نگرفت آی وی اف کردم اصلا جنین تشکیل نشد طبیعی اقدام کردیم ماه سوم گرفت 

سونو ان تی هم گفت دختره ولی بعدش گفتن پسره بعد به این نتیجه رسیدم که همه چیز دست خداست من الکی خودم رو به در و دیوار میزدم هرچی خودش بخواد همون میشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باور کن من آی یو آی کردم نگرفت آی وی اف کردم اصلا جنین تشکیل نشد طبیعی اقدام کردیم ماه سوم گرفت  ...

مبارکت باشه عزیزم،انشالله به سلامتی و شادی بغلش کنی،،آره خواست خدا بر خواست ما مقدمتره...من خودم ته ته دلم از پسر و آیندش میترسم ، ولی خب دله دیگه یه دونه میخاست،شانسم دیروز رفتم فروشگاه واسش خرید لباس کنم همه خانمهای حامله پسر داشتن یه توراهی هم پسر بود،همه پسرونه انتخاب میکردن،،فقط من بودم که با دوتا دختر کوچیک بازم دخترونه انتخاب میکردم،،،خب غصه ام گرفت،،دست خودم نبود...

مبارکت باشه عزیزم،انشالله به سلامتی و شادی بغلش کنی،،آره خواست خدا بر خواست ما مقدمتره...من خودم ته ...

میدونم عزیزم ولی اگر الان پسر شده بود به این فکر میکردی که چرا من باید برام فرق کنه اون موقع ریشه این فکر اشتباه میومد دستت

مبارکت باشه عزیزم،انشالله به سلامتی و شادی بغلش کنی،،آره خواست خدا بر خواست ما مقدمتره...من خودم ته ...

الهی فدات بشم من قربونت برم همه چی قسمت و تقدیره قربون دل شکسته ات برم من الهی به حق این روزهای عزیز دخترای گلت باعث افتخارتون بشن و به بالترین درجات علم و تحصیل برسن جوریکه همون پسرهای فامیل مثل پسرخواهرشوهرت درحسرت داشتنشون بسوزن  

واسه بچه دومم اینقدر به شوهرم گفتم بریم آ یو آی کنیم،هزینش هم زیاد نبود نهایت ۳۰۰ یا ۴۰۰ هزار میشد & ...

عزيزم كار نشد نداره شده از خودت مايع بزاري به نظرم دخترت يك ساله شد اقدام كن براي آي وي اف ، جمع كن اين حرفا رو ٣٧ سن بالاييه آخه اين حرفا رو از كجا مياري تو همين ابن سينا من خانمي ٤٢ ساله ديدم والا وضع مالي معمولي داشت تازه اون ١١ سال پيش دختر سومشو بدنيا آورده بود ميگفت هر چي فكر كردم ديدم دوست دارم يه پسر داشته باشم شوهرش مخالف بود خودش رفته بود چند تيكه طلاشو فروخته بود٢٠ تومن هزينه كرد من هنوز باهاش در ارتباطم ١٧ هفته بارداره بچش پسره هفته ي پيش تولد ٤٣ سالگيش بود ميگفت شوهرم از خوشحاليش كه بچمون پسره معادل همون طلايي كه فروختم واسم طلا كادو خريد اينا  رو گفتم كه خودتو آرزوهاتو خواسته هاتو به بهانه ي سن و مستاجري و ... ناديده نگيري كار نشد نداره ايشالا به وقتش خدا گل پسر هم بهت ميده اما خودتم اعتماد به نفس داشته باش پاي خواستت وايسا

فقط چشم به آینده میتونه منو امیدوار کنه و دل شکستمو ترمییم کنه...ولی بقول نازگل جون آخرش ته دلمون حس ...

حالتو‌میفهمم و‌میدونم ک‌کاری ازمون برنمیاد 😓😢

من برا سلامتیشون‌هر روز دعا میکنم و‌خداروشکر‌میکنم 

ولی احساس میکنم حال دلم هیچوقت خوب نمیشه😢😢😔

خدا حتما میخاسته مرا خوشبخترین زن جهان کند که شما را افریده😍#نازگل💖#سوگل💖#رُزگل💖
خواهرم وضعش از من بدتره ...دوتا دختر داره ولی بچه خیلی دوس داره ولی شوهرش بهش گفته میترسم بعدی هم دخ ...

اخی 

خدا ببخشتم 

قهرش نگیره 

ولی‌بغضی روزا اینقدر دلم میشکنه و دلم‌میگیره منم همین فکرومیکنم😓😢😔

ولی الان دیگه دلم‌نمیخاد ی مو از سرش کم بهش و‌دلم‌میخاد سالم و‌سلامت بیاد ک‌با اومدنش شاید یکم‌دلم‌اروم‌بگیره

خدا حتما میخاسته مرا خوشبخترین زن جهان کند که شما را افریده😍#نازگل💖#سوگل💖#رُزگل💖

ای یو ای هم احتمال خطاش زیاده 

حتی من هر چی فک‌میکنم‌همون ای وی اف هم درصد بارداری فقط۳۰درصده 😔شاید ادم اینقدر خرج کنه بعد اصلا باردار نشه 

من ک دیگه دارم دل سرد میشم و‌ناامیدتر از همیشه 😓

واسه همین دلم بیشتر میگیره

میگم اگر‌خدا بخاست بده میداد حالا ک‌نداده دیگه هم‌نمیده

عزیز من ما چهار تا دختر بودیم یه دونه پسر 

آخری پسر شد

اینقدر‌پسر اذیت داشت برای مامان و بابام که همیشه میگن کاشکی اینم دختر بود

حست رو درک میکنم منم دوتا دختر دارم و با وجودیکه عاشق دخترم و پسر زیاد دوست ندارم ولی به سومی که فکر میکنم برای جنسیتس مردد میشم

ولی توروخدا اینطوری نگو اون طفل معصوم یه هدیه هست ان شاءالله که سالم باشه خواهر برای خواهر خیلی خوبه اینجوری سه تا دخترهات خیلی بیشتر پشت هم هستن

ان شاالله تنش سالم باشه 

و این رو بدون که هرجی دختر بیشتر داشته باشی در آینده کمتر احساس تنهایی میکنی🤩🤩🤩

من خودم بشخصه دختر خیلی دوس دارم...یک لحظه نمیتونم بدون دخترام زندگی کنم،،فقط خدا میدونه بخاطر همین دخترام چه سختیهایی که تحمل نکردم،چیا که نکشیدم،، من خودم فقط یه خواهر دارم،دوست داشتم سه یا چهار تا بودیم،،همون لحظه که سنو گفت دختره گریه کردم،،،و تموم شد،،اما وقتی به همه اعلام کردم دختره نیشو کنایه ها شروع شد،،،ایناست که دل آدمومیسوزونه...من الان نزدیک دو سه ماهه خواب ندارم، اذیتم،،،ولی این آدمهای بی فکر فقط جنسیتو علم کردن که واسه چی لوله بندی نکردی تو که میدونستی بازم دختر میشه،،میبینی تورو خدا من از کجا باید میدونستم حامله بشم دختر میشه،،میگن دختر زایی...