2777
2789
عنوان

خطای ان تی و جنسیت جنیین

| مشاهده متن کامل بحث + 4070 بازدید | 283 پست
من خودم بشخصه دختر خیلی دوس دارم...یک لحظه نمیتونم بدون دخترام زندگی کنم،،فقط خدا میدونه بخاطر همین ...

به چیزی بگم من چهارمین دختر مامانم بودم و مامانم میگفتن بابام وقتی من به دنبا اومدم اصلا من رو نگاه هم نمیکردن و حتی با مامانم حرف نمیزدن(طفلک مامانم😔)

ولی شاید باورت نشه ولی بابام از همون بچه گی هام که شاید تو ذهن دارم من رو از همه بیشتر دوست داشت و اینقدر مشخص بود که نن تازه ناراحت میشدم که چرا من رو اینقدر تحویل میگیرن در مقایسه با خواهرها و این برام ناراحت کننده بود

از الان محکم جلو حرفهاشون وایسا و خودت رو عاشق دخترت نشون بده 

من که هرکی میگه سومی پسر از الان میگم من منتظر پسر نیستم اصلا خودم رو مشتاق پسر نشون نمیدم و واقعا هم نیستم مگر‌بقول شما واسه حرف مردم خودم با دختر خیلی بیشتر حال میکنم

حالا منظورم به اینکه به دنیا بیاد باباشم عاشقش میشه

شما فاشقش باشین و اجازه ندین به کسی ناراحتتون کنه

ازین هدیه خوشحال باشین🌹

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به چیزی بگم من چهارمین دختر مامانم بودم و مامانم میگفتن بابام وقتی من به دنبا اومدم اصلا من رو نگاه ...

پدرش که از همین الان عاشقشه..وقتی دنیا بیاد که دیگه نگو...تا وقتی توی شکممه جنسیتش قلقلکم میده...بیاد دنیا همه چی عوض میشه..

سلام...۱۵ هفته بنظرم دقیقتره...انشالله که سالم باشه

نمیدونم والا 

هر چی خدا بخواد

انتظار سخته فقط

ممنونم ان شاءالله شما هم فرزند سالم و خوش قدمت رو به سلامتی و شادی در آغوش بگیری  

سلام.گفتم منم حال دلمو اینجا بگم و ازتون بخوام برام دعا کنین تا منم دختردار بشم.من سه تا پسر دارم و بخاطر علاقه شدیدم به دختر؛شانسمو امتحان کردم وهمسرم سه ماه رژیم لبنیات گرفت و اقدام کردیم آلان ۱۴هفته باردارمو هفته قبل سونوی ان تی بهم گفت احتمال ۹۰درصد پسرداری.یک هفتست حالم یجوریه...توروخدا برام دعا کنین سونو اشتباه باشه ومن دختر داشته باشم.این آخرین شانسمه

مهربان باشیم...
سلام.گفتم منم حال دلمو اینجا بگم و ازتون بخوام برام دعا کنین تا منم دختردار بشم.من سه تا پسر دارم و ...

عزیزم کار خدا رو میبینی...من این دختر سوممه،،کلی نذر و نیاز کردم پسر بشه اما بازم دختر شد،،،توی فامیل شوهرم هیچکدوم پسر ندارن،در حصرت یه پسر موندن...البته منم دیگه خودمو کم کم واسه بغل کردن سومین فرشته ام اماده میکنم...منم آخرین شانسم بود،سنم ۳۷ ساله،سزارین،دیگه واقعا نمیتونم حامله بشم....منم فقط یه دونه پسر میخاستم...انشالله که سالم و سلامت بیاد بعلت...باید خیلی شکرگذار خدا باشی...