2777
2789
عنوان

خطای ان تی و جنسیت جنیین

| مشاهده متن کامل بحث + 4070 بازدید | 283 پست
بعضی از دوستان بودن بدون اینکه تبریک بگن یا آرزوی سلامتی کنن فقط زخم زبون زدن که دیوونه اینهمه دختر ...

میدونم 

من بهتر از هر کسی حالتو میفهمم😓

من این روزا ک میگذره عاشق دخترامم عاشق اینم هستم ک انشالله بسلامتی دلخوشی بیاد و باسلامت کامل بزرگ بشن

اما نداشتن  پسر ی حسرت همیشگی رو دلمه الانم تا یادم نیاد اشکم سرازیر میشه ک خدایا چراااااا باید ارزو بدل بمونم

دلم میخاد همش بگم خدایا راضی ام ب رضات ولی اون ته تهای دلم میدونم ک ازداشتن ۳تا دسته گل سالم رلضیم هستم ولی از نداشتن پسر راضی نیستم 😢😢

اما بازم شکرش شکرش شکرش🙏😓

کاری ازم بر نمیاد 

با هیچکس نمیتونم حرف بزنم ک سرزنشم کنن فقط با خود خدا حرف میزنم و با اون درددل میکنم 

خدا حتما میخاسته مرا خوشبخترین زن جهان کند که شما را افریده😍#نازگل💖#سوگل💖#رُزگل💖
بعضی از دوستان بودن بدون اینکه تبریک بگن یا آرزوی سلامتی کنن فقط زخم زبون زدن که دیوونه اینهمه دختر ...

منم واقعا اصلا تا ۴&۵سال اینده همچین تصمیمی نداشتم چون دختر هنوز کوچیکه 

الان ب اینم نگاه میکنم ک کوچولوئه جیگرم میسوزه 

ولی نمیدونم خدا دروجود من چی دیده ک این فرشته رو یهویی و اینجوری و با این شرایط گذاشته تو دلم 

تومل بخودش امیدوارم خیر باشه .و خیر و خوشی بده بغلم و سالم و سلامت بزرگ بشن

خدا حتما میخاسته مرا خوشبخترین زن جهان کند که شما را افریده😍#نازگل💖#سوگل💖#رُزگل💖

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم واقعا اصلا تا ۴&۵سال اینده همچین تصمیمی نداشتم چون دختر هنوز کوچیکه  الان ب اینم نگاه ...

عزيزم غصه نداره كه اين دو كوچولوت بزرگ شدن برو آي وي اف من خودم حاملگي بعديم دوقلو ميخوام دختر و پسر ميشن ٥ تا، خيليهم عالي

عزيزم غصه نداره كه اين دو كوچولوت بزرگ شدن برو آي وي اف من خودم حاملگي بعديم دوقلو ميخوام دختر و پسر ...

واقعا 

چقدر خوب ک اینجور انگیزه ای دارین 

منم خیلی دلم‌میخاد بعدی رو‌برم ای وی اف دوقلو‌پسر ولی خب مکشلات رندگی زیاده و از نظر مالی در سطح عالی نیستیم 

من این دختر سومیمه عزیزم 

شما جنسیتای بچه هاتون‌چیه؟

واقعا  چقدر خوب ک اینجور انگیزه ای دارین  منم خیلی دلم‌میخاد بعدی رو‌برم ای وی اف دوق ...

برو مركز ابن سينا قلهك اگه تهراني خيلي عاليه، من يه دختر يه پسر دارم سومي هم پسره ايشالا پسرم شش ماهه بشه ميرم آي وي اف به دختر و پسر من سنم ٣٨ نميتونم صبر كنم

برو مركز ابن سينا قلهك اگه تهراني خيلي عاليه، من يه دختر يه پسر دارم سومي هم پسره ايشالا پسرم شش ماه ...

ن تهران نیستم شیرازم 

ماشالله شما ک از جنسیت دارین 

چطور اینقدر مصمم هستین بازم بیارین 

راستی نظر شوهرتون چیه اون چی میگه 

بعد اگر‌اشکال نداره شغل شوهرتون و درامدشون چقدره ک حاضرین ۵تا بچه بیارین 

البته اگز دوس دارین جواب بدین اگر‌نه ک‌فضولی نباشه🙏

ن تهران نیستم شیرازم  ماشالله شما ک از جنسیت دارین  چطور اینقدر مصمم هستین بازم بیارین&n ...

عزيزم من به خاطر جنسيت نيست البته دروغ چرا پسر بيشتر دوستدارم من سر بارداري دومم آي يو آي تعيين جنسيت رفتم اما سومين بچم ناخواسته شد مثل بچه ي شما، هر دو دندانپزشكيم من هدفم ٥ تا بچست

عزيزم من به خاطر جنسيت نيست البته دروغ چرا پسر بيشتر دوستدارم من سر بارداري دومم آي يو آي تعيين جنسي ...

عه یعنی ای یو‌ای کردین ک‌پسر شد ؟

میگن ک قطعی نیس جنسیت تو‌ای یو ای باز خوب‌بوده برا شما جواب داده 

اها بسلامتی موفق باشین 

انشالله خدا بچه هاتون حفظ‌کنه 

خب چهارمی رو‌دختر بیارین تا بشن دوتا پسر دوتا دختر خیلی قشنگتره که😍

عه یعنی ای یو‌ای کردین ک‌پسر شد ؟ میگن ک قطعی نیس جنسیت تو‌ای یو ای باز خوب‌بوده برا شما جواب داده& ...

آي يو آي تو ابن سينا صد در صده، نه من ٣ تا پسر ٢ تا دختر ميخوام🤲🤲🤲🤲🥰🥰🥰🥰

کاش تهران بودم 

انشالله ک ب خاستت برسی عزیزم و‌خدا بهت ببخشه

آینده شون نوع تربیتشون نوع فکرشون مهمه نه جنسیتشون یه جوری تربیتشون کن به جاهای خوب برسونشون که همه ...

فقط چشم به آینده میتونه منو امیدوار کنه و دل شکستمو ترمییم کنه...ولی بقول نازگل جون آخرش ته دلمون حسرت نداشتن پسر رو داریم...منم ۳۷ سالمه،مستاجرم...شوهرم هم میگه دیگه بچه نمیخام همینا کافیه...وقتی عروس همسایمونو میبینم که خانوادگی واسه دختر دار شدن له له میزنن ولی خدا قربونش برم با اینکه پسر دارن بازم دوقلو پسر میده بهشون...الانم دوقلو پسر و دختر حاملست...خب منم یه دونه پسر میخاستم...خدا خودش انگار سخت پسر میده و همین میشه که پسر ارزشش بالاتر میره  و خواستنی تر...چیزی که کمیاب بشه خواهانش هم بیشتر میشه...کار خداست دیگه

میدونم  من بهتر از هر کسی حالتو میفهمم😓 من این روزا ک میگذره عاشق دخترامم عاشق اینم هستم ک ا ...

دختر خییلی خوبه ....ولی یه دونه پسر هم میتونست حق ما بشه....خواهرشوهرم که با آ یو آی پسر دار شد کلی پیش من پز پسرشو میده و جلوی من سرتا پای پسرشو ماشالله ماشالله میکنه که یعنی من چشمش نزنم....آدم دلش از این چیزا میشکنه

خواهرم وضعش از من بدتره ...دوتا دختر داره ولی بچه خیلی دوس داره ولی شوهرش بهش گفته میترسم بعدی هم دختر بشه پس دیگه اصلا حامله نشو..طفلک خواهرم دوبار ناخاسته حامله شد ولی فوری  از ترس شوهره سقطشون میکنه، نمیزاره به یه ماه بکشه...کاش منم مثلش زودتر میفهمیدمو سقطش میکردم...

واسه بچه دومم اینقدر به شوهرم گفتم بریم آ یو آی کنیم،هزینش هم زیاد نبود نهایت ۳۰۰ یا ۴۰۰ هزار میشد  ولی شوهرم قبول نکرد،،درصد موفقیتش ۷۰ به بالاست و کم هزینه....لعنتی قبول نکرد..