2777
2789
عنوان

عوق زدن دخترم

487 بازدید | 26 پست

دخترم ازبچگی که دنیااومدوزن گیریش داغون بودولاغرموندرفلاکسم داشت الانم دوسال وسه ماهش شده ازاول تاالان غذای جویدنی عوق میزنه موندم چه خاکی سرم کنم ازچی هست اشتهااوروزینکم و..هم تاثیرنداره هشت کیلویه وزن تولدم سه کیلووصدگرم .دوقاشق برنج میریزم اونم کلی عوق میزنه کسی بچش اینجوری بوده چه دکتری بردیدخوب شد؟یاچن سالگی خوب شد؟خسته شدم ازبس زدمش یانشستم گریه کردم کم اوردم😢

خدامن وبچه هام ازاین جهنم نجات بده حتی شده بامرگ

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وای پسر منم هیچی نمی خوره هیچی وحشتناک لاغره مونوم چیکار کنم همه چی رو عق می زنه اگه نتیجه گرفتین از چیزی به منم بگین😭😭

خدایا فرشته کوچیکم پسر عزیزمو به من برگردون.من به امید تو فقط زنده ام خدای من
همش گفتم بزرگ بشه بهترمیشه ولی نشدشونزده تادندونم داره ولی بازشدیداعوق میزنه ونمیخوره

بدش میاد شاید سیب زمینی سرخ کن بزار جلوش ببین میخوره من احساس میکنم بزور بهش میدی

تو زندگیت مثل شیشه باش هر کی شکستت جرش بده
همش گفتم بزرگ بشه بهترمیشه ولی نشدشونزده تادندونم داره ولی بازشدیداعوق میزنه ونمیخوره

ببین بی توجهی کااامل بهش بکن

غذا بذارروی روفرشی

گرسنه شد بخوره 

میوه اینا هم دم دستش بذار

نگو بخور

نگونخو

من به دوستی مجازی اعتقادی ندارم! و در این فضا با احترام به همه عزیزان، با توجه به تجربه ام ،هیچ درخواست دوستی را نمی پذیرم🙏🏻
پسر جاریم اینجور بود،اصلا غذای جویدنی نمیخورد.کلا بالا نیاورد و عوق میزد،بعد یه مدت خودش خوب شد،الان ...

چن سالش بودخوب شدناامیدم دیگه

ببین بی توجهی کااامل بهش بکن غذا بذارروی روفرشی گرسنه شد بخوره  میوه اینا هم دم دستش بذار ن ...

عوق میزنه نمیخوره

وای پسر منم هیچی نمی خوره هیچی وحشتناک لاغره مونوم چیکار کنم همه چی رو عق می زنه اگه نتیجه گرفتین از ...

بچه توچن سالشه

بدش میاد شاید سیب زمینی سرخ کن بزار جلوش ببین میخوره من احساس میکنم بزور بهش میدی

همه چی میگم عوق میزنه توعمرش یه تیکه نون نخورده

تا یکسال و شش ماهگی مشکل داشت،الان دو سالشه و خوبه،هزارتا ازمایش دادن،حتی نوار مغزی هم گرفتن،اندوسکو ...

مال من دوسال سه ماهشه موندم چه خاکی سرم کنم عق میزنه شدید.بالاهم میاره

مال من دوسال سه ماهشه موندم چه خاکی سرم کنم عق میزنه شدید.بالاهم میاره

البته دختر خودمم سه چهار ماهه دو لقمه بیشتر میخوره عوق میزنه،چهارسالشه،منم سخت نمی‌گیرم میگم هروقت خودش خواست بخوره،

البته دختر خودمم سه چهار ماهه دو لقمه بیشتر میخوره عوق میزنه،چهارسالشه،منم سخت نمی‌گیرم میگم هروقت خ ...

مال من ازهمون قاشق اول عق میزنه کوچیک کوچیکم میدم دهنش عوق میزنه بازم فکرکنم اشتهانداره اینجوریه داروهم بی تاثیر