2777
2789

من کلاس پنجم دبستان پری شدم وایبی وقتی اولین بار خون دیدم یه عربده ای کشیدم گفتم واییبییی خووووون  

ازبچگی دوس داشتم پرنسس باشم👸😁الانم یه پرنسسم ولی با پرنسسای والت دیزنی فرق دارم 😑مث اونا رفتار میکنم ،مث اونا لباس میپوشم،اماهیچ وقت نمیتونم مث اونا عشق و تجربه کنم ،هیچ وقت نمیتونم تو قصر زندگی کنم 💒چون من تو دنیای واقعیم که هیچکدوم ازینا وجود نداره ن مرد قوی وجذاب و عاشق و ن قصر زیبا😁ولی من خودمو همیشه پرنسس میدونم اونم یه پرنسس واقعی و تنها،(با مرسانا و شوخرررر گاو خیالیم براهمیشه خداحافظی کردم و وارد دنیای واقعیم شدم)😁پرنسس نی نی سایتتونم😂👸
از خوشحالی بسته نواربهداشتیو گرفتم دستم بپربپر میکدم .‌اخه ارزوم بود استفاده کنم ازشون . چقد تباه بو ...

🤣🤣🤣🤣منم این حس رو به سوتین داشتم😂😂😂😂

تاپیک نی نی یار حذف تاپیک       خدایا منو لاغر کن. وزن شروع 85تاریخ 1400/12/01 هدف 75

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مگه با سن میشکنه؟؟🙄😐 نکنه داداشت مثه داداش من همش با لگد میزنه دره کونت؟😐😂😂

خب خنگ بودم نمیدونستم 😂اره دقیقا

💞در تاریخ 99/9/9ب تموم ارزوهام رسیدم 💞تیکر عروسیمه💑💍همســرمهمه کسمه دردش ب قلبم😍میشه برام صلوات بفرستین❤ببخشید دوستان من اعلاناتم زیاد ممکن نبینم  فک نکنید بی ادبیه...🙏❤🍬🌟     ❌🔴درخواست دوستی🔴❌ لطفا منو تو تاپیک حس شیشم تگ نکنید نی نی یار تذکر دادن بهم...🙏❤🍬🌟

خواهرم شب قبل اینکه بخاییم بریم مشهد پریود شد از دستشویی اومد بیرون رفت اتاق یه جیغ کشید بعد گریه کرد ما فکر کردیم چیشده بعد گفت نریم مشهد مامانم دلداریش داد که چیزی نشده بلاخره راضی شد بریم همین گریه میکرد انگار خدایی نکرده یکی مرده

خواب زن چپه❌ خواب ظن چپه✔️......................گرگ باران دیده❌گرگ بالان دیده ✔️.................اول التماس میکنه بیاد تو زندگیت یه عالمه تلاش میکنه دوسش داشته باشی،عاشق که شدی میره و میگه منطقی باش ما به درد هم نمی خوریم 

من فکرکردم پرده م پاره شده🤔🤔🤔

واس خودم یه پا کاراگاه بودم💪

داشت زير لب می خوند:"كه من باد ميشم ميرم تو موهات'👱‍♀️..."بهش گفتم به جای اينكه واسم كنسرت برگزار كنی 🎉پاشو كمک كن اين تختو جا به جا كنيم، كمرم درد گرفت به خدا!با شيطنت باز گفت:" ای بخت سراغ من بيا، كه رخت خواب من با خيال خامم گرم نميشه"   😂❤بهش گفتم از بد شانسيت كه بختت من بودم، قيافه ی ناراحت و اخمو به خودش ميگيره و آه ميكشه، ميگه هيييی😣...كنارش ميشينم، بهش ميگم پشيمونی؟ميگه: میدونی من يه تئوری دارم، ميگم كه هر كسى توزندگيش عاشق يک نفر بايد بشه، اون آدم درست يا غلط هميشه عاشق اون آدم ميمونه، دلش به ياد اون آدم گرمه👫،چشماش👀 به خيال اون آدم گرم خواب ميشه، دستاش👐 با خيال اون آدم گرم ميمونه.حالا ببين، چقدر بايد، خوش شانس و خوشبخت باشی، كه همونی رو پيدا كنی كه اونم شب ها با خيال تو ميخوابه، روزا به عشق تو بيدار ميشه❤. چقدر بايد خوشبخت باشی كه بين اين همه آدم كسى رو پيدا كنی كه همونطور كه اون وسط ذهنت جا كرده، توام وسط قلب اون جا كنی💑...بهش گفتم: تو پيدا كردی؟گفت: من خوش حالم، تو خوشحالی؟ همين الان؟😊       گفتم: خب آره، داريم خونه ی آينده مونو🏡 ميچينيم، تو كنارمی و خوشحالم، همه حالشون خوبه...حرفمو قطع ميكنه و ميگه: پس دوتامون💑 درست انتخاب كرديم،هيچكی پيش آدم اشتباهی خوشحال نيست..❤

من مامانم هیچی نگفته بود ولی خودم تو نت خونده بودم در موردش بعد اولش فکر کردم با دستمال کاغذی حل میشه...شب گذاشتم صبح بابام اومد بیدارم کنه فک کنین با شلوار خونی...😭بابا رفت بیرونو مامانم اومد تو نشست همه جیزو توضیح داد ولی افتضاح ترین هفت روز عمرم بود

قلب بنفشم :)💜   مارا جز خیالی آرام طلبی نیست ز دنیا...! کاربری متعلق به دونفره، خودم و خواهرم.

منم اول راهنمایی بودم بعد پائیزم بود رفته بودیم بیرون شهر ویلا گرفته بودیم همه هم بودن داییا ،خاله و پدر بزرگ و مادر بزرگم..خلاصه ظهر بود همه خوابیده بودن منم داشتم تو محوطه ویلا با بچه ها بازی میکردم که یهو دست شوییم گرفت رفتم دست شویی و کارمو که انجام دادم پاشودم که شلوارمو بکشم بالا دیدم شرتم قرمزه...یهو از ترس جیغ کشیدم و داد زدم ..کلی گریه کردم اخه چیزی از پریودی نمیدونستم من..اینقد گریه کردم همه بیدار شدن اومدن پشت در دست شویی هی در میزدن منم از ترسم نمیدونستم چیکار کنم..خلاصه که همه فهمیدن من پریود شدم😂😂😂دل درد شدید داشتم و حس بدی هم بهم دست داده بود

من از مسافرت داشتم میمومدم حساب کن اون موقع نامزد هم داشتم 😂😂۱۴ سالم بود همش احساس خیسی میکردم ب سوهرمفتم گفت توهم زدی 

اومدم رفتم دیدم وای خون انقد گریه کردم 

بعد مامانم گفتم میگفتم دارم میمیرم 😯من چرا اینجور شدم چرا ازم خون میاد 🤨🙁اونم می‌گفت همه اینجور میشن 😯

💜🫀

مامانم قبلش بهم توضیح داده بود یروز دلم درد میکرد پیش خودم فکرکردم همینجوری درد گرفته بعد رفتم دستشویی به مامانم گفتم بهم پد داد و توضیح داد چطور استفاده کنم یادمه از پد بدم میومد😂گفتم مامان نمیشه دستمال کاغذی استفاده کنم😂 واسم کاچی درست کرد و بعدش واسم به عنوان یادگاری یا جایزه واسم صندل رو فرشی گرفت

ببخش و فراموش کن و ادامه بده...

خودم مامانم رو صدا کرد گفتم این خونه مامانم یکدونه زد تو سرم گفت پریود شدی منم که اول خواهرم شده بود از همه چی خبر داشتم

خواب زن چپه❌ خواب ظن چپه✔️......................گرگ باران دیده❌گرگ بالان دیده ✔️.................اول التماس میکنه بیاد تو زندگیت یه عالمه تلاش میکنه دوسش داشته باشی،عاشق که شدی میره و میگه منطقی باش ما به درد هم نمی خوریم 

[QUOTE=] مگه با سن میشکنه؟؟🙄😐 نکنه داداشت مثه داداش من همش با لگد میزنه دره کونت؟😐😂😂 [/QUOTE]

حالا جدا از شوخی استخوان لگن بله میشکنه و وای به حال اونی که بشکنه

من با تو و دخترام ،خوشبخت ترینم