2777
2789

اولین پری تون یادتونه ؟ به مامانتون چطوری گفتین ؟؟بیاین بگین .من خودم سیزده تیر 94 شدم دوشنبه  بود و ماهم از سفر شمال  اومده بودیم شب متاسفانه بخاطر اینکه مامانم  بی خبر یه کرم500  هزار تومنی خریده بود( 500هزار تومن اون زمانا😜) دعواشون شد و بابام تو هال خوابید ماهم رفتیم پیش هم خوایدیم منو ابجیو  داداشام . صبح من بیدار شدم واسه صبحانه احساس خیسی شدیدی داشتم رفت دسشویی و دیدم بعلهههه مادم هم اصلا دربارش توضیحی نداده بود واقعا خیلی بده که مادرا توضیح ندن منم کاسه چکنم چکنم دستم گرفته بودم و اون روزو با دستمال تموم کردم اما فرداش دلدرد وااااااااقعا وحشتناک داشتم و فکر میکردم دارم تموم میکنم میمیرم . مامانم شک کرده بود و بابارو دنبال نخود سیاه فرستادو گفت چی شده ؟ منم عوض جواب عر عر گریه میکردم     قشنگ یادمه مامانم یهو تو سرش زد جلوم افتاد زمین موهاشو کشید   گفت بدبخت شدم چی شده ؟ منم گفتمو مامانم گفت خاک تو سرت فکر کردم چی شده . خندیدو میدونین تو توضیحش چی گفت گفت خانما هر ماه ازشون خون میره تا قدشون بلند شه       واقعا که منم بچه دوازده سیزده ساله باور کردم لی لی کنان رفتم بازی . اخه مادر من اون توضیح چی بود گفتی حالا که فکر میکنم میبینم من چقد خنگول بودمو ساده . شما هم خاطراتتونو تعریف کنید 😚😘😢😂😂😎

خَنًدَتوً با دٌنیا عَوَضً نِمیکٌنَمً دِلبَرً خوش خَنًدهً مَن  

شبش با داداشم دعوا کرده بوده صبحش بیدار شدم تو مدرسه پریود شذم ١٥ سالم بود فک کردم باس نم شکسته رفتم پیش مدیر مدرسه با گریه  قضیه رو گفتم اونم میخندید ....بوسم کرد و....یادش  بخیر خیلی خنگ بودم😑🍬❤🌟

💞در تاریخ 99/9/9ب تموم ارزوهام رسیدم 💞تیکر عروسیمه💑💍همســرمهمه کسمه دردش ب قلبم😍میشه برام صلوات بفرستین❤ببخشید دوستان من اعلاناتم زیاد ممکن نبینم  فک نکنید بی ادبیه...🙏❤🍬🌟     ❌🔴درخواست دوستی🔴❌ لطفا منو تو تاپیک حس شیشم تگ نکنید نی نی یار تذکر دادن بهم...🙏❤🍬🌟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من انقد دیرپری شدم ک میدونستم چی ب چیه راحت رفتم ب مامانم گفتم من پریود شدم

خدابهم ندادپسر😢جامو بندازه پشت در😁عروسم بگه جادوگری😈 عوضش داده گل دختری 👩‍👧جامو بندازه تو پنجدری روم بکشه لاحاف زری🛌 دومادم بگه تاجسری👑به به عجب مادرزنی😊😎

من نسبت ب همکلاسیام دیرتر پریود شدم. منتظر بودم تا پریود شم. بعد که شدم با ذوق و شوق ب خواهرم گفتم

اصلا حیا میا نداشتم

اگه دیگه نه لایک کردم نه ریپلای بدون کامنتت رو نخوندم 😉
شبش با داداشم دعوا کرده بوده صبحش بیدار شدم تو مدرسه پریود شذم ١٥ سالم بود فک کردم باس نم شکسته رفتم ...

باسنت شکسته😂😂😂😂😂😂

خدابهم ندادپسر😢جامو بندازه پشت در😁عروسم بگه جادوگری😈 عوضش داده گل دختری 👩‍👧جامو بندازه تو پنجدری روم بکشه لاحاف زری🛌 دومادم بگه تاجسری👑به به عجب مادرزنی😊😎

من رفتم دستشویی بلند شدنی دیدم شورتم خونیه مامانم هم حیاط داشت لباس پهن میکرد ،همینجوری از بس هول کردم بدون اینکه لباسم رو بکشم بالا گفتم نگاه مامان مامان لباسم خونیه

واقعا بده مادرا توضیح نمیدن من خواهر شوهر کوچیکم پارسال دلدرد داشت بهش گفتم شاید داری پری میشی گفت اون چیه نشستم براش توضیح دادم اون ماه نه ولی ماه بعدش شد و چون میدونست راحت باهاش کنار اومد 

من با تو و دخترام ،خوشبخت ترینم