2777
2789
عنوان

دخترا بیاین

188 بازدید | 27 پست

من با کسی که دوسش دارم از طریق دخترعمم با دوست پسرش اشنا شدم یعنی عشقم اشنای دوست پسر دخترعمم هست حالا ما با هم هفته پیش دعوامون شد گفتم ای کاش هیچوقت سپیده و مهدی مارو با هم اشنا نمیکردن من پشیمونم با تو اشنا شدم تو منو گول زدی و فیلم بازی کردی اخه هی میگفت اگر بری خودمو میکشم و قرص خورد معدشو شست و شو دادن دو ساله با همیم حالا دیروز که باز دعوا کردیم میگه خدا لعنت کنه اون مهدی رو که با دخترعمت منو اوردن سر قرار تو منو دیدی و.....بقیشو نگفت خیلی از حرفش زورم گرفت حرف من بد بود که اینو گفته؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بد توضیح دادی متوجه نشدم

بهش تو دعوا گفتم ای کاش مهدی و سپیده مارو با هم اشنا نمیکردن اونم بعدش تو دعوا گفت خدا لعنتشون کنه منو اوردن سر قرار تو منو دیدی و....بقیشو نگفت همون اول رو میگفت اولین قرار

بهش تو دعوا گفتم ای کاش مهدی و سپیده مارو با هم اشنا نمیکردن اونم بعدش تو دعوا گفت خدا لعنتشون کنه م ...

خو تو گفدی اونم حرف خودتو ب خودت پس داد نباید اینجوری میگفدی اصن تو دعوا ازین حرفا نباید زده بشه سرد میشین نسبت ب هم

برای رسیدن ب خاسته هام یه صلوات میفرستین؟🙃😍🌹                         ❤دلتون شاد و لبتون خندون❤
خو تو گفدی اونم حرف خودتو ب خودت پس داد نباید اینجوری میگفدی اصن تو دعوا ازین حرفا نباید زده بشه سرد ...

اره ولی من نگفتم تو منو دیدی و اویزونم شدی اون اینجوری القا کرد که تو اویزونم شدی وقتی دیدی منو

دختر عموت و دوست پسرش شما دو تا رو مجبور کرده بودن ایا؟؟؟😒اینقدر گردن دیگران نندازین اه زشته این کار

حالا هم بحث رو تموم کنید 😐

قطع رابطه کنید ، واقعا سلامت روان ارزششو داره.