عزیزان میتونید عضو این کانال بشید از نکات و مطالب این کانال استفاده کنید من معلم پایه اول و پیش دبستان هستم از طرز صحیح مداد در دست گرفتن تا یاد گیری حروف الفبا و بررسی تکالیف انجام شده هروز واستون مطلب میزارم و پیگیر یادگیری عزیزای دلتون هستم بهتون قول میدم کاری میکنم در یک ماه بیشتر حروف الفبا رو یاد بگیرند و یه بچه با آمادگی کامل برای پایه اول داشته باشید از این بابت خیالتون راحت باشه واقعا هدفم کمک کردن و امیدوارم اعتماد بهم داشته باشید
خرّم آن روز که پرواز کنم تا بر دوست به هوای سر کویش پرو بالی بزنم ❤ ❤ الهی شکرگزار این زندگی هستم که به من بخشیدی؛ به خاطر همه چیزش:تو را شکر بابت آدمهایی که معلم من بودهاند.❤تو را شکر بابت درسهایی که زندگی به من ارزانی داشتهاند.❤تو را شکر برای عشقی که میگیرم، میبخشم و میپراکنم. ❤ ( تایپ کردم گلبهارجون بعد دیدم "ر" جا افتاده)😮
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
با این شرایط کرونا از حالا به فکر باشید چون پیش دبستانی هم که از نیمه های سال تعطیل شد پایه اول خیلی مهمه چون خودم معلم هستم میدونم اگه پایه اول رو خوب یاد نگیرند به مشکل برمیخورند
چه معلمی هستی که یک ماهه میخوای حروف یاد بدی؟!!!!! بچه های ما نه ماه رفتن مدرسه حروف هفته ایی دوتا ...
حروف الفبا کامل رو نگفتم توی یک ماه حداقل چند تا رو هم یاد بگیرن و آمادگی لازم رو داشته باشن و با این شرایط کرونا که مدارس غیر حضوری خیلی بهتره که از الان شروع کنید