2777
2789
عنوان

من بدبخت ترین ادمم

| مشاهده متن کامل بحث + 394 بازدید | 53 پست
اینقدر باهام بدن که  دوست داشتم که اردواج کنم وبرم ولی من نه خاستگار دارم نه کسی عاشقم شد خانوا ...

عزیزم اصلا ب اجبار ازدواج نکن ک بگی الان ازدواج میکنم از دست خانوادم راحت میشم ..میدونم سخته تحمل این وضعیت ولی بهتر از اینه ک آیندتم از دست بدی..اگه میتونی برو سر کار .کلاس برو کمتر تو خونه باش

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

همیشه دنبال محبت در دیگران بودک چون هیچ وقت پدرم محبتم نکرد

این خلا عاطفی با هیچ ادم اشتباهی پر نمیشه لطفا به خودت کمک کن 

نه بابا ولی من بهش  بگم توفلان عیبی داری چنان جنجالی بپا میکنه ومادرمم طرفدار اونه خیلی لوسه

ناقص ترین ادم خواهرته که فکر میکنه بی نقصه،اون باارزش ترین دارایی هر انسانی رو از دست داده،عقل و شعورش رو،پس ناقص ترینه!

ناقص ترین ادم خواهرته که فکر میکنه بی نقصه،اون باارزش ترین دارایی هر انسانی رو از دست داده،عقل و شعو ...

دقیقا پز میده من بهترینم من فلانم اگرم چیزی بگس بات دعوا میکنه خواهرم به تنهایی منو مریضی اعصاب داد

عزیزم اصلا ب اجبار ازدواج نکن ک بگی الان ازدواج میکنم از دست خانوادم راحت میشم ..میدونم سخته تحمل ای ...

دارم  برای استخدامی میخونم ولی نه اتاق دارم نه کتتباشو دارم خواستم کارتمو رمز دوم بزارم که باش اینترنتی کتاب بخرم صبح التماس بابام کردم بام دعوا کرد گغت نمیبرم کارتتو  رمز بزارم  همیشه التماس کردم وخواهش برای کوچک ترین وساده تریت کارها

عزیز دلم برات ایت الکرسی خوندم الهی به آرامش برسی😔

خدای من شکرت🌷انرژیِ مثبت یعنی امیدوار باش ، یعنی دعا کن ، یعنی بخند ، یعنی به چیزهای خوب فکر کن ، به روزهای خوب فکر میکنم ، میخندم ، و با دلی سرشار از امید ؛ برایِ آرزوهام دعا میکنم و بلند میشم ، چرا که میدونم هیچ دعایی ، بدونِ تلاشِ منمستجاب نخواهد شد ☺️✌️  
باید چه کنم

در مورد اعتماد ب نفس و روان شناختی کتاب بخون سرچ کن ببین چ کتاب های مفید ترن ... مثلا کتاب خودت باش دختر خیلی کتاب خوبیه حتما دانلود.کن 

نمیزارن میگن نه خودت حق داری بری بیرون نه ما برات کاراتو انحام میدیم میتونی شوهر کنن 

وای!!..گلم اگه دوست یا اشنای مطمئن داری از کارت اون استفاده کن بعد هروقت تونستی پسش بده..کتابای دست دوم بگیر ک نخوای زیاد هزینه کنی...چند سالته?اگه استخدامی قبول نشدی باز بشین بخون برا کنکور انشالله دولتی قبول شیو بری شهر دیگه