حالم بده هیچکی ندارم تودنیا خسمه خانوادم باهام بد هیچ وقت محبتم نکردن پدرم میگه برو شوهر کن هرچی بخوام ارشون میگن به ما چه چند سال پیش عاشق یکی بودم اون عاشق دوستم شدکه پولدار و خوشکل ولوس بود شد دختره باهمه پسرا دوست میشد همه عاشقش میشدن همه من بدبخت الان باز عاشق یکی شدم خودشم قول ازدواج داد اول فک میکردم مزهبیه بازیم داد وبعدگفت من تو رو نمیخواستم و با دختری که دوست باشم اردواج نمیکنم و فک میکنم حتی نامزد داشت خیلی خسمه خیلی خانواده هم ندارم که پشتم باشع هرچی التماس خدا میکنم بی فایدس میخوام کافر شم
اینقدر باهام بدن که دوست داشتم که اردواج کنم وبرم ولی من نه خاستگار دارم نه کسی عاشقم شد خانوا ...
عزیزم اصلا ب اجبار ازدواج نکن ک بگی الان ازدواج میکنم از دست خانوادم راحت میشم ..میدونم سخته تحمل این وضعیت ولی بهتر از اینه ک آیندتم از دست بدی..اگه میتونی برو سر کار .کلاس برو کمتر تو خونه باش
عزیزم اصلا ب اجبار ازدواج نکن ک بگی الان ازدواج میکنم از دست خانوادم راحت میشم ..میدونم سخته تحمل ای ...
دارم برای استخدامی میخونم ولی نه اتاق دارم نه کتتباشو دارم خواستم کارتمو رمز دوم بزارم که باش اینترنتی کتاب بخرم صبح التماس بابام کردم بام دعوا کرد گغت نمیبرم کارتتو رمز بزارم همیشه التماس کردم وخواهش برای کوچک ترین وساده تریت کارها
عزیز دلم برات ایت الکرسی خوندم الهی به آرامش برسی😔
خدای من شکرت🌷انرژیِ مثبت یعنی امیدوار باش ، یعنی دعا کن ، یعنی بخند ، یعنی به چیزهای خوب فکر کن ، به روزهای خوب فکر میکنم ، میخندم ، و با دلی سرشار از امید ؛ برایِ آرزوهام دعا میکنم و بلند میشم ، چرا که میدونم هیچ دعایی ، بدونِ تلاشِ منمستجاب نخواهد شد ☺️✌️
نمیزارن میگن نه خودت حق داری بری بیرون نه ما برات کاراتو انحام میدیم میتونی شوهر کنن
وای!!..گلم اگه دوست یا اشنای مطمئن داری از کارت اون استفاده کن بعد هروقت تونستی پسش بده..کتابای دست دوم بگیر ک نخوای زیاد هزینه کنی...چند سالته?اگه استخدامی قبول نشدی باز بشین بخون برا کنکور انشالله دولتی قبول شیو بری شهر دیگه