2777
2789
عنوان

من بدبخت ترین ادمم

| مشاهده متن کامل بحث + 394 بازدید | 53 پست
وای!!..گلم اگه دوست یا اشنای مطمئن داری از کارت اون استفاده کن بعد هروقت تونستی پسش بده..کتابای دست ...

۲۴‌ وقتی این یارو اومد توزندگیم فک کردم بدبختیام تموم شده و ازدواج میکنم ولی مث همیشه بازم تلخی  غصه نصیبم شد هدفم استخدامیه دارم  درس میخونم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

۲۴‌ وقتی این یارو اومد توزندگیم فک کردم بدبختیام تموم شده و ازدواج میکنم ولی مث همیشه بازم تلخی &nbs ...

منم قبلا مثه تو فک میکردم منتظر بودم یکی بیاد تو زندگیم تا زندگیمو بسازه ولی زندگی اون روی دیگشو بهم نشون داد...بیخیال.منم مثه خودت دلم پره ولی میگذره

دقیقا پز میده من بهترینم من فلانم اگرم چیزی بگس بات دعوا میکنه خواهرم به تنهایی منو مریضی اعصاب داد

به چپتم نباشه بابا نیومدی تو این دنیا که بقیه رو راضی نگه داری،هرکاری هم کنی باز یه سریا هستن که ازت ایراد میگیرن قرار نیست که همه رو راضی نگه داری پس اونجپری که دلت میخواد باش و زندگی کن

منم قبلا مثه تو فک میکردم منتظر بودم یکی بیاد تو زندگیم تا زندگیمو بسازه ولی زندگی اون روی دیگشو بهم ...

اره الان فهمیدم فقط خودم به خودم میتونم کمک جنم منم دلم پرع ولی میخوام دلمو سنگ کنم کع عاسق نشم وحقمو بگیرم

[QUOTE=145824349]به چپتم نباشه بابا نیومدی تو این دنیا که بقیه رو راضی نگه داری،هرکاری هم کنی باز یه سریا هستن که ازت ...[/QUO  زورشون گرفت یخ بار ازم تعزیف کنن خانوادم مخصوصا مادرم

[QUOTE=145824349]به چپتم نباشه بابا نیومدی تو این دنیا که بقیه رو راضی نگه داری،هرکاری هم کنی باز یه ...

چه تعریفت کنن چه نکنن تو بهترینه خودتی،مهم نیست کسی میبینه یا نمیبینه این مهم که تو خودت میبینی و میدونی که چقدر خوب و باارزشی،تو بهترین ورژن خودتی پس شاد باش باخودت و دنیات

ازمن بدبخت تر که نیستی شوهر کردم بیکاره الانم هم مجبورین با بابام اینا زندگی کنیم هیچی برای یه دختر ...

عزیزم ایشالا مشکلت حل شه خوبع خانوادا پشتته درد من اینه خانوادم انگار باهام دشمنن