حالم بده هیچکی ندارم تودنیا خسمه خانوادم باهام بد هیچ وقت محبتم نکردن پدرم میگه برو شوهر کن هرچی بخوام ارشون میگن به ما چه چند سال پیش عاشق یکی بودم اون عاشق دوستم شدکه پولدار و خوشکل ولوس بود شد دختره باهمه پسرا دوست میشد همه عاشقش میشدن همه من بدبخت الان باز عاشق یکی شدم خودشم قول ازدواج داد اول فک میکردم مزهبیه بازیم داد وبعدگفت من تو رو نمیخواستم و با دختری که دوست باشم اردواج نمیکنم و فک میکنم حتی نامزد داشت خیلی خسمه خیلی خانواده هم ندارم که پشتم باشع هرچی التماس خدا میکنم بی فایدس میخوام کافر شم
عشق من با همه اذیتا و کم خوابی ها و دعوا هامون 😂😂خوشالم که مامانتم😘تو نباشی یچی کمه تو زندگیم دوست داریم دخترم😍تیکر تولد دخترمه و خودم😁😁😁من 24 امم دخترم25 ام🤗
اعتماد به نفسی برام نمونده خانوادم فقط زدن توسرم وخواهرم همش ازایراد میگیره
خب منم از ابجیم دوسال کوچکتره ایراد میگیرم که الان ارایشت خوب نیس این لباس بهت نمیاد لاغر کن چاقی بدشو که نمیخوام خیلیم دوسش دارم یه بارم خواب دیدم دور از جونش مرده انقد تو خواب خودمو زدم جیغ کشیدم هنوز صدام گرفته اس😁
عشق من با همه اذیتا و کم خوابی ها و دعوا هامون 😂😂خوشالم که مامانتم😘تو نباشی یچی کمه تو زندگیم دوست داریم دخترم😍تیکر تولد دخترمه و خودم😁😁😁من 24 امم دخترم25 ام🤗
عزیزم همه مشکل دارن..هر کی یه جور..زندگی ک همش خوشی نیست من خودم یه جوری تو زندگیم گیر کردم ک ن راه ...
اینقدر باهام بدن که دوست داشتم که اردواج کنم وبرم ولی من نه خاستگار دارم نه کسی عاشقم شد خانوادمم سرکوفت میزننم هفته پیش یه مرد زن طلاق داده اومد برام گفنم نمیخوام کتک هم خوردم ولی حاصر نبستم زن مرد طلاقی بشم
متنفرم از این پسدورا ک خودشون هرزن و دنبال دختر افتاب مهتاب ندیده هستن . عزیزم خودت پشت خودت باش شرایط ...
هی من اهل دوستی نبودم اینم فک میکردم مزهبیه وخودش همون اول پیشنهاد ازدواج داد ووابستم کرد بعد گفنم من میخوام خانوادم بدونن گفت من شرایطشو ندارم ولی دروغ میگه چون پولداره نظامیه ماشین خارجی خونه ولی یه ادم عوضی تواین هشت ماه فقط زجرم داد زجر بعدم گفت من با دختری که بام دوست یشه ازدواج نمیکن.م گفتم خودت قول دادی گفت کی من یادم نیست وگفت خواستی خواهرم باش گفتم خفه شو عوضی برادر حرمت داره دارم دق میکنم