2777
2789
عنوان

نامزدم منو نبرد با خودش

788 بازدید | 24 پست

امروز یکم مریض شده بود غروب رفت دکتر و سرم زد گفت تموم شد میام خونتون..بعد اومد دم در گفت نزدیکم نیا مریض میشی من میرم خونمون قرص بخورم بخوابم، هرچی بهش گفتم بزار منم باهات بیام نزدیکت نمیشم مراقبت باشم، قبول نکرد و رفت....

دلم میخواست منو میبرد پیش خودش خیلییی دلم براش تنگ شده میخوام کنارش باشم😭

فردام نیست سرکاره...پس فردا میبینمش شغلش یک روز درمیونه

درک کن خب

خواسته استراحت کنه

مامان دوقلوها👧👦💕....🍁بخون🍁⬅  ........✅گمشده✅کسی ب اسم ساناز علیزاده میشناسین..دوست بچگیمه...حدودا متولد ۷۰..اگر تو اشناهاتون کسی هست.. ریپلای کنید لطفا

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خوبه نامزدته ها من دوهفتست از شوهرم دورم چون کرونا داره همون روز ک دید داره زنگ زد ب بابام گف ببرینش آسم داره خانومم میترسم الان دوهفتست ندیدمش براهم زنگ میزنیم گفته تا خوب نشم نیا خودشم خونه مامانشه

از آن روزی ک خوردم سیب زمینی 😋دیگ دلم نیومد نخورم 😈انقد خوشم میاد وقتی روی اون زنگوله بغل علامت میاد میام میبینم لایک خوردم 😁وقتی ببینم ریپ کردین ذوق میکنم 😈انگا کلی سیب زمینی سرخ کرده گذاشتن جلوم😁 شمارو ب خدامیشع لطفا برای حل مشکلاتم و خونه دار شدنم یه صلوات مهمونم کنید 💛اللهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم 💕نفس باد صبا مشک فشان خواهد شد 🍫آدم پیر به یکباره جوان خواهد شد 🍫نمدونم چ ربطی داره ولی گفتم شاید درس عبرتی بشه برای ایندگان🙄😜
ایشالا زودتر خوب بشه خدا ریشه کرونارو خشک نه خسته شدیم همه😣

هی ابجی من ک دیگ بریدم خودمم آسم دارم با هر سرفه عزراییلو میبینم😭😭😭😭

از آن روزی ک خوردم سیب زمینی 😋دیگ دلم نیومد نخورم 😈انقد خوشم میاد وقتی روی اون زنگوله بغل علامت میاد میام میبینم لایک خوردم 😁وقتی ببینم ریپ کردین ذوق میکنم 😈انگا کلی سیب زمینی سرخ کرده گذاشتن جلوم😁 شمارو ب خدامیشع لطفا برای حل مشکلاتم و خونه دار شدنم یه صلوات مهمونم کنید 💛اللهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم 💕نفس باد صبا مشک فشان خواهد شد 🍫آدم پیر به یکباره جوان خواهد شد 🍫نمدونم چ ربطی داره ولی گفتم شاید درس عبرتی بشه برای ایندگان🙄😜
خوبه نامزدته ها من دوهفتست از شوهرم دورم چون کرونا داره همون روز ک دید داره زنگ زد ب بابام گف ببرینش ...

وای تو چطوری تحمل میکنی؟؟ باورم نمیشه😱

من که یه مریضی کوچیک گرفت و واسه اینکه نگیرم رفت از دوریش اعصابم بهم ریخته نمیتونم

وای تو چطوری تحمل میکنی؟؟ باورم نمیشه😱 من که یه مریضی کوچیک گرفت و واسه اینکه نگرفت رفت از دوریش ا ...

هی خاهر من دلم خونه دیگه خودمم ک مریض.... میشه واسم دعا کنین منو شوهرم ❤️💙