2777
2789
عنوان

دوستان کسی بوده که بچش جهشی خونده باشه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 15820 بازدید | 53 پست
سلام دوستان عزیز پسر من هم اول به سوم رو میخواد جهشی بخونه میخواستم ببینم سوالای هوش به چه شکلی آن ه ...

سلام عزیزم، اول به سوم یک مقدار سخت تر میگیرن چون نیاز به تایید کمیسیون ویژه ای داره ، پیشنهاد میشه این کار رو نکنید، بهترین پایه برای جهش سوم هست، یعنی از دوم به چهارم

ما با پسرم کلی تست هوش کار کرده بودیم ولی وقتی رفت گفت اصلا سوالات اون مدلی نبود، بهش بازی هوش و معما داده بودن انجام بده و حل کنه، یعنی آزمون مداد و کاغذی نبود، یعنی اینکه اصلا به اینکه باهاش تمرین کنید ارتباطی نداره، موفق باشه فرزندتون

سلام عزیزم، اول به سوم یک مقدار سخت تر میگیرن چون نیاز به تایید کمیسیون ویژه ای داره ، پیشنهاد میشه ...

عزیزم دختر من امسال کلاس اول میره،قراره جهش بزنه،از چه سالی میتونه واسه جهشی ثبت نام کنه؟

خدای مهربونم،ریزدونه ای که در وجودم نهادی و به سلامت بغل بگیرم و لیاقت نگهداری از هدیه ی ارزشمندتو داشته باشم،پروردگار عزیزم فرزندم توانمند و مفید بشه جوری که دنیا به وجودش نیاز داشته باشه،💌

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم دختر من امسال کلاس اول میره،قراره جهش بزنه،از چه سالی میتونه واسه جهشی ثبت نام کنه؟

عزیزم سالهای ورود و خروج رو نمیتونه یعنی اول و ششم و هفتم و نهم نمیشه، بقیه میشه ولی چیزی که هست بهترین و راحت ترینش کلاس سوم هست یعنی دوم به چهارم

عزیزم سالهای ورود و خروج رو نمیتونه یعنی اول و ششم و هفتم و نهم نمیشه، بقیه میشه ولی چیزی که هست بهت ...

من دخترم اول به سوم و جهشی زد،هفته ی پیش سنجش شدو میگفت خیلی سخت بوده از مدرسه شون سه نفر دیگه هم بودن،با این حال شکر خدا قبول شد،و اون سه نفر دیگه قبول نشدن،من میگم اینکارو نکنید حالا دخترم شانسش قبول شد ولی دوستش که قبول نشد خیلی بده که تو این سن ،خیلی الکی تجربه ی یه شکست و داشته باشن،چه کاریه آخه که چی بشه

من دخترم اول به سوم و جهشی زد،هفته ی پیش سنجش شدو میگفت خیلی سخت بوده از مدرسه شون سه نفر دیگه هم بو ...

سلام گلم شما تو چه منطقه ای سنجش دادید؟

سطح سوالات چی بود؟

تو چه سبکی بوده میشه راهنمایی کنید دختر منم دوشنبه امتحان داره

باهاش کتاب یا تستهای خاصی کار کرده بودید؟ 

نه اصلا هیچی فقط تابستون کلاسهای ورزشی رفت و خوش بود اصلا نگران نباشید ،چون خیلی تحقیق کردم و متوجه شدم سوالها تست هوشه و ما نمیتونیم باهاشون کار کنیم،فقط چون شهریور باید بره دروس دوم و امتحان بده روزی یه کاربرگ ریاضی میدم حل کنه و گاها ازش املا میگیرم

نه اصلا هیچی فقط تابستون کلاسهای ورزشی رفت و خوش بود اصلا نگران نباشید ،چون خیلی تحقیق کردم و متوجه ...

اخه مثل اینکه خیلی سخت میگیرن

دختر من کتابای دوم کامل خونده فقط نگرانی من این سنجشه

اخه مثل اینکه خیلی سخت میگیرن دختر من کتابای دوم کامل خونده فقط نگرانی من این سنجشه

عزیزم دخترتون امتحان داد؟انشاالله که موفق بشه،واقعیتش برای سنجش زیاد نمیشه کاری کرد آخه نمونه سوالای تست هوش زیاد نیست که بشه باهاشون کار کرد

عزیزم دخترتون امتحان داد؟انشاالله که موفق بشه،واقعیتش برای سنجش زیاد نمیشه کاری کرد آخه نمونه سوالای ...

سلام عزیزم بله خداروشکر قبول شد

شما از برنامه امتحانی خبر دارید؟ میدونید کی شروع میشه؟ داخل مدرسه است یا حای دیگه؟

سلام عزیزم بله خداروشکر قبول شد شما از برنامه امتحانی خبر دارید؟ میدونید کی شروع میشه؟ داخل مدرسه ا ...

مبارکه خدارو شکر 

هنوز به ما هم اعلام نکردن ولی ظاهرا اوایل شهریور باشه