2777
2789
عنوان

دوستان کسی بوده که بچش جهشی خونده باشه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 15819 بازدید | 53 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزم بله خداروشکر قبول شد شما از برنامه امتحانی خبر دارید؟ میدونید کی شروع میشه؟ داخل مدرسه ا ...

سلام خوب هستین دختر منم میخواد جهشی بخونه اول به سوم میخواستم بپرسم سوالای هوش چجوری بودن تقریبا🙏🙏🙏🙏

من دخترم اول به سوم و جهشی زد،هفته ی پیش سنجش شدو میگفت خیلی سخت بوده از مدرسه شون سه نفر دیگه هم بو ...

برادر من هم دوشنبه قراره بره تست هوش بده،جهشی سوم به پنجم رو میزنه 

ولی به نظرم خیلی بهتره اینکه سریع تر تموم میکنه مدرسه رو بعدا موقع کنکور اگه قبول نشد یه سال بیشتر وقت داره درس بخونه،این موضوع رو منی که کنکوری‌ام به خوبی درک میکنم

داداش من نیمه دومی هم هست کلا یه سال از دوستاش بزرگتره راحت میتونه بره پنجم 

برادر من هم دوشنبه قراره بره تست هوش بده،جهشی سوم به پنجم رو میزنه ولی به نظرم خیلی بهتره اینکه سریع ...

سلام ببخشید یه سوال داشتم برادرتون قبول شد تست هوش سخت بوده یا نه میخواستم بدونم نحوه سوالاتشان چه جوریه

خودش هم دوست داره، درسها رو داره خوب پیش میره، حالا هم که همش خونه هستیم، پس خوبه نهایت استفاده رو ا ...

سلام خوبین.میخاستم بپرسم فرزندتون الان تیز هوشان درس میخونه؟

تاپیک های دیگران دیدم گفتین آزمونش روداده

خواستم بپرسم چه کلاسهایی رفته