2777
2789
عنوان

سواد بورسی

163 بازدید | 20 پست

خیلی خنده داره سهام دارا یکم که مردم با کد ملی خریدن چونکه سواد بورسی ندارن چند روزه دارن مفت میفروشن ارزشش الان ۲۹۰۰۰ تومنه همشون فروختن زیر ۲۶۰۰۰ اونایی هم که میخرن چه ذوقی میکنن

وقتی اینا نباشن ، بازار جذابیت نداره

خرید و فروش= بازار

تنهایی رو ترجیح میدهم به تن هایی که روح شان با دیگری ست ... تنهایی تقدیر من نیست ، ترجیح من است ! لطفا اگر نظر مخالف منو داری و میخوای جنجال به پا کنی ریپلای نکن 🙏 هر گونه توهینی گزارش زده میشه .

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب خوبی بازار به همین خرید وفروش ی عده اس که تا میبینن سهام منفیه سریع میرن صف فروش

با سهمیه وارد دانشگاه میشوند،با رشوه مدرک میگیرند،با رانت به موقعیتی میرسند،با رشوه مجوز میگیرند و مردم بیگناه و از همه جا بیخبرند که تاوان این تسلسل معیوب را با جانشان میپردازند🖤🖤#آبادان_تسلیت
نظرتون در مورد نگه داشتن یا فروختن وبملت،وغدیر،زاگرس بهم بگین؟؟؟؟؟

نگه دار

با سهمیه وارد دانشگاه میشوند،با رشوه مدرک میگیرند،با رانت به موقعیتی میرسند،با رشوه مجوز میگیرند و مردم بیگناه و از همه جا بیخبرند که تاوان این تسلسل معیوب را با جانشان میپردازند🖤🖤#آبادان_تسلیت
غدیر وزاگرسا نمیدونم ولی وبملت داره میره مجمع میگن خیلی بالا میره

آره شنیدم مجمع میره، وغدیر و زاگرس ۳ روزه دارن منفی ۵ میخورن اعصابم خراب شده

خوشا به بخت بلندم که تو در کنار منی....تو هم قرار منی هم تو بیقرار منی...