2777
2789

سلام بچه ها، امشب غذا درست کردم و هشت تا دونه کدو سبز رو توو دست چپم گرفتم و با دست راست پوست گرفتم ،اون قسمت دست چپم که در تماس با کدو سبز بود کاملا پوسته پوسته شده حالا این شامو بخورم حساسیت نداشته باشم؟ ! قبلا بارداریم درست میکردم اتفاقی نمیفتاد، الان توو هفت هفته ام نمیدونم بخورم این خورشت کدو رو یا نه

خدایا جونم کمک کن فرزند سالم و زیبا و با استعداد و خوش ذات و خوش بخت و اقبال نصیبم بشه ...الهی آمین🙏🙏🙏🙏

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تعجبم آخه چه تغییری کرده که اینجور باید بشه!حالا این غذا رو بخورم سر بچه بلا نیاره!

خدایا جونم کمک کن فرزند سالم و زیبا و با استعداد و خوش ذات و خوش بخت و اقبال نصیبم بشه ...الهی آمین🙏🙏🙏🙏
منم با خیار و کدو سبز دستم اینجوری میشه 

بعدش کدو سبز خوردی اتفاقی افتاد؟

عزیزززززم😂😂😂

کدوسبز از خودش یه شیره ای داره که میچسبه به دستو راحت شسته نمیشه

این که دستاتو به هم میمالی پوسته پوسته میشه،پوست دستت نیست ،درواقع همون شیره ای که خورده به دستت و سریع خشک شده

حالا اسمشو نمیدونم چیه فقط میدونم زنجو چسبندست و راحت شسته نمیشه

اگه کارتوخونه 😍میخوای تاپیکامو ببین.😘👌
منم با خیار و کدو سبز دستم اینجوری میشه 

عزیزم امضاتو خوندم چی شده که بچه قبلیتو از دست دادی؟ 

منم با کدو سبز دستم اینطور میشه...عزیزم چون قبلا نمیشدی الان اینطور شدی نخور و با پزشکت مطرح کن ببین ...

شما باردار نیستین ، یعنی توو بارداری نخوردین کدو سبز؟

عزیزم اون لایه اصافه اس که چسبیده به دستت و خشک شده پوستت نیست

نه عکس دستو دقیق نگاه کنید 

من نشستم دارم پوستشو میکَنم 😂 کاملا پوست خودمه😁

ای بابا، همشو خورد شوهرم بدم 😁 خودم برم تخم مرغ درست کنم بخورم😂😂😂😂😂