2777
2789
عنوان

تاثیر امگا سه بر بافت س ی ن ه

| مشاهده متن کامل بحث + 38684 بازدید | 76 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از من 80☹️ دلم کمتر میخواد، راهی نیس بشه کوچیکشون کرد؟ 

حالا سعی کن ورزش کنی سفت بشه ۸۰ هم خوبه فقط مهم اینه ک شل و آویزون نشه

پیشرفت من تویی که میگذاری هر لحظه عاشق ترت شوم💖💑💖                                                                 
یک ماه که نهههههه به مرور بزرگ شد 

آخه شما گفتین ۱ ماه دمنوش خوردین درسته؟

بالا که جنیفر هم سنش کوچیکه! ولی باشن برجسته که خیلی گنده نباشه برا لباس خیلی خوبه.

منظورم از بالا تنه، ب بزرگ بودنشه..... جین ک میپوشم یه حالتی بهش  میده  ک همه نگاه میکنن، خجالت میکشم

منظورم از بالا تنه، ب بزرگ بودنشه..... جین ک میپوشم یه حالتی بهش  میده  ک همه نگاه میکنن، ...

خب تو شلوار لی خیلی مشخص میشه عزیزم

مگه سفتم میشه؟؟؟؟؟ "بخاطر شیردهی شل و آویزون شده

آره ببین کلا بافت سینه چربیه و خیلی سفت نمیشه ولی با ورزش یکم بالا میره و دوش آب سرد بافت زیرش ک به بدن چسبیده ماهیچه هست اون رو میشه یکم سفت کرد

خوش به حالت قد و وزنت چنده عزیزم شکمم داری؟یعنی مثلا گن نزنی تو لباس تنگ مشخص میشه؟

قدم 165،وزنم 76

اگ شکم و پهلوم آب بشه ک خیلی بهترم میشه ولی کلا جین میپوشم خیلی معذب میشم دیگه لباس مجلسی ک نگم برات

و اینکه رازیانه رو قطع کنی اندازش بر می گرده به همون قبلی. مداوم خوردنش هم خوب نیست. من می گم شروع کردم نزدیک دو ماه هر روز خوردم بعد تو یه مقاله ای خوندم رو حیوانات آزمایش کردن مصرف زیادش باعث ایجاد تومور تو بدنشون شده ترسیدم دیگه قطع کردم

سومین کاربریمه