2777
2789
عنوان

تاثیر امگا سه بر بافت س ی ن ه

| مشاهده متن کامل بحث + 38688 بازدید | 76 پست
سایزت چنده مگه ؟ خراطین وبادکش میگن خوبه

۶۵ فک کنم وقتی شیر جمع میشه خب بزرگ میشه ولی در حالت عادی کوچیکه البته اینم بگما وزنم خیلی کمه ۴۴ با قد ۱۶۵

پیشرفت من تویی که میگذاری هر لحظه عاشق ترت شوم💖💑💖                                                                 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه سوال، سینه ی ای ک تو لباس قشنگ باشه و جذاب.... باید سایز چند باشه مثلا؟ 

فک کنم ۷۰ ۷۵ خوب باشه دیگه با سوتین اسفنجی ۶۵ هم خوب میشه ولی مثلا لباس باز یقه دلبری ادم بخواد بپوشه فک کنم حداقل باید ۷۰ باشه 

منم زیادی بزرگ دوست ندارم مثلا ۸۰ دوست ندارم

من مشکلم اینه که جنیفر هستم پایین تنه، بالا تنه تخت! واسه همین نمیتونم چیزی بخورم که کلی چاق کنه، ...

نگم برات ک من بالا و پایینم جنیفره.... 🙈تو هر مجلسی ک جین بپوشم هزارتا جوووووون بهم میگن

خب گلم به خاطر لاغری شدیدته چاق بشی کلن سینه وباسن پر میشه 

نمیدونم چرا چاق نمیشم مثل بقیه غذا میخورم ولی کلا از اینام ک حوصله ام نمیشه غذا بخورم یا مثلا اگه یکی یه چیزی بخوره منم هوس میکنم میخورم خیلی راحت میتونم وزن کم کنم😶

نگم برات ک من بالا و پایینم جنیفره.... 🙈تو هر مجلسی ک جین بپوشم هزارتا جوووووون بهم میگن

خوش به حالت قد و وزنت چنده عزیزم

شکمم داری؟یعنی مثلا گن نزنی تو لباس تنگ مشخص میشه؟

هر شب دمنوششو میخوردم  ی دوره یکماهه خوردم  العان شدم 90

خب قبلش سایزتون چقدر بود؟

آخه اون خانم گفتن ۱ماهه تاثیر گذاشته. واسه من دو ماهم تاثیر نداشت

نمیدونم واسه همه زمانش یکی نیست

بعضی ها هم میگن موثر نبوده واسشون

فک کنم بستگی به شرایط فیزیکی هر شخص تاثیرش متفاوته