2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من کوچک سال که بودم انجام دادم

بعد از عمل نباید با صدای بلند حرف بزنی نباید گریه کنی نباید جیغ بزنی

باید چیزای سرد مثل بستنی بخوری یا مثلا سوپ بزاری تو فریزر یکم ببنده اونجوری بخوری

چند روز بستریت میکنن دو روز قبل از عمل دو سه روزم بعد از عمل... چیز خاصیم نیس دوتا توپ تو گلوته که باعث میشه زیاد سرما بخوری اونارو با جراحی برمیدارن برات

بیهوشتم میکنن یه جراحی کامله( سرپایی نیس)

اشکالی نداره اگه گاهی حریفِ خستگی‌هات نشدی🫂
برا چی میخوای عمل کنی گلودرد میگیری مرتب؟

یک سال و نیمه درگیرم لوزه سمت راستم که زده بیرون بعدشم هم هی دردای عجیب میگرفت سمت چپم الان چند ماهه اب دهنم و قورت میدم میگه تق این صدا رو مخمه سونو تیرویید دادم متخصص غدد رفتم گفت مشکلی نداری قرص هم نمیخواد ولی تو سونو نوشته بود گواتر ساده مولتی ندولار و گفت گره داری از اونورم لوزم هم چند ماهه چیزای سفید میاد بیرون حفره زیاد دارم کمیش و خالی میکنم بقیش و نمیتونم دوباره پر میشه و اون قسمت پایین و که نمیبینم همین رویی ها رو و همش انگار تو گلوم گیره عطسه کردم چندبار پرت شد بیرون وااای حس افتضاحیه دوست دارم نباشه اینا از طرفی پارسال چند تا دکتر بهم گفتن عمل دردناکیه تو سن شما و من خیلی میترسم نمیدونم چه کنم پارسال هم سی تی دادم نبود فکر کنم جدیدا اینطوری شدم

من کوچک سال که بودم انجام دادم بعد از عمل نباید با صدای بلند حرف بزنی نباید گریه کنی نباید جیغ بزنی ...

میگن اخه تو بزرگسالی خیلی دردناکه و خونریزی داره  

چند سالته مگه ؟ من بچه بودم عمل کردم وااای خیلی درد داشت تا ی ماه فقط ابو مایعات میخورم اونم با نی ...

تا 1 ماه؟؟؟؟؟

تازه میگن بچگی راحته بزرگسالی سخته من 35 سالمه

یک سال و نیمه درگیرم لوزه سمت راستم که زده بیرون بعدشم هم هی دردای عجیب میگرفت سمت چپم الان چند ماهه ...

وای منم لوزه دارم از زمانی که یادم میاد تو این دنیا هستم پنی سیلین و چرک خشک کن با یه بادی مریض میشم

بس مریضی کشیدم جسمم از کار افتاده