2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من عمل لوزه انجام دادم یک ماه پیش تو سن 32سالگی الان بعد از یک ماه مزه غذا نمیفهمم خیلی احساسه بدی د ...

درد داشتین؟

سخت بود؟

دوران نقاهت؟

کدوم دکتر؟

سنگ لوزه داشتید؟

درد داشتین؟ سخت بود؟ دوران نقاهت؟ کدوم دکتر؟ سنگ لوزه داشتید؟

درد داشت ولی با مسکن رد شد اونش مشکلی نیست تموم میشه اصلا نمیفهمی. 2الی 3هفته درگیری. مشهد دکترسلیمی. سنگ لوزه داشتم

درد داشت ولی با مسکن رد شد اونش مشکلی نیست تموم میشه اصلا نمیفهمی. 2الی 3هفته درگیری. مشهد دکترسلیمی ...

عزیزم میشه درخواست دوستیم و قبول کنید چند تا سول دارم

سلام من 27 سالمه ده روزه عمل کردم، سنگ لوزه داشتم 

فکر کردم عمل راحتیه ولی خیلی خیلی اذیت شدم و درد دارم، الان بعد ده روز هنوز درد شدید دارم و مدام مسکن و شیاف مصرف میکنم که دردش کم بشه

من سه روزه عمل کردم اگه بگم درد نداره که خوب الکی گفتم تازه با مسکن دردم میشه مثل زمانی که گلودرد شدید میگیره ادم، ولی شیاف خیلی خوبه اما دکترم گفته روزی یبار درد شدید داشتی بذار چون خطر خونریزی داره خونو رقیق میکنه منم دیگه شبا میذارم که راحت بخوابم ، قبل عملم منو ترسوندن که دندونات کامپوزیته ممکنه بشکنه و دردت زیاده اما دیگه تصمیم و گرفتم عمل کنم بس که اذیت شدم این چندسال الان هم دارم تحمل میکنم چون می ارزه شماهام اگه از ترس درد نمیرید اشتباه میکنید چون بعدش دیگه راحت میشید هر عملی درد داره دندونم بکشید درد داره ۳ روز چه برسه به لوزه...من حتی تنفسمم راحت تر شده، دکتر شریفیان بیمارستان بهمن تهران  رفتم