2777
2789
عنوان

تجربه من از پرولاکتین بالا و آدنوم هیپوفیز و جراحیش

| مشاهده متن کامل بحث + 90950 بازدید | 484 پست
عزیزم ممنون . این قرص برای جوش هورمونی میخورم . فعلا امروزو دیگه نخوردم که فردا ایشالا برم آزمایش م ...

نه هر زمان بیدار شدی ،،دوساعت از خوابت گذشته باشه.

من یه بار ۶ صبح ازمایش،دادم،چون ۴ بیدار شده بودم..

مهم اینه که شب ۸ساعت خواب کامل داشته باشی.ازمایشگاه زنگ بزن راهنماییت میکنن

عزیزم ممنون . این قرص برای جوش هورمونی میخورم . فعلا امروزو دیگه نخوردم که فردا ایشالا برم آزمایش م ...

آره ۸ساعت رو باید بخوابی...

استرس نداشته باش..

ب اطرافیانت بگو کاریت نداشته باشن هیچ خبری بهت ندن ،تو فضای مجازی زیاد نگردد

خلاصه بزار جوابش درست در بیاددد

من خودم اخرا با آژانس میرفتم جلو در آزمایشگاه اونجام ۲۰ مین استراحت داشتم بعد آزمایش میدادم...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام من امروز رفتم جواب ازمایشمو گرفتم تو ازمایشگاه بهم گفتن پرو لاکتینم بالاست دل تو دلم نیس ینی توده دارم؟🥺🥺

بعداز ۲سال و نیم انتظار روز تولدم1400/8/22 بی بی چکم مثبت شدخدایا شکرت😍 امروز به مورخ۱۴۰۰/۹/۱۷واسه اولین بار صدای قلب❤ نی نیم رو با ضربان ۱۵۲ گوش کردم خیلی حس خوبی بود😍 ۱۴۰۰/۱۱/۱۸جواب غربالگریم بد شد وقتی تو مطب با چشم‌گریون منتظر نوبتم بودم واسه اولین بار تکون خوردن نی نیمو حس کردم من میدونم حالت خوبه عشق مامان🤰و امروز۱۴۰۰/۱۱/۲۷ بعد۹روزانتظار جواب سل فری اومد خداروشکر جوجه من سالمه ویه دخمل نانازه😍قشنگ مامان غصه نخوری این روزای سختم تموم میشه من تمام این کبودی های رو دستم رو بخاطر تو تحمل میکنم فقط سالم بیا بغل مامانی ❤ دخترک من خیلی عجله داشت ۳۶هفته ۱۴۰۱/۴/۶اومد بغل مامانش قشنگ‌من خوش اومدی به زندگی منو بابایی 👨‍👩‍👧.                                                      و این‌بار بعد از ۱۵روز تاخیر بی بی چکم  برای دومین بار مثبت شد(ناخواسته) ولی خب خوشحالم که بی دغدغه اومدی تو‌دلم‌خوش اومدی😍.                                             امروز به مورخ ۱۴۰۳/۵/۹برای اولین بار صدای قلب کوچولوت رو‌شنیدم ۷هفته۶روزبودی کوچولوی‌من💕

ببخشید عزیزم من استرس دارم 

خیلی هم سوال تو ذهنمه

باید همشو جواب بدین😂😂

عزیزم قبله عملت چاق بودی بعدش چیطور

برا بارداری اقدام نکردی؟

الان دیگه سردرد نداری؟

چطوری اون فیتیله هایی که کرده بودن تو دماغت در اوردن درد داشت؟اخه من فیلمشو دیدم خیلی چندشم شد فک کنم نتونم تحمل کنم😐

ممنون میشم جوابمو بدی

سلام من امروز رفتم جواب ازمایشمو گرفتم تو ازمایشگاه بهم گفتن پرو لاکتینم بالاست دل تو دلم نیس ینی تو ...

نه عزیرم پرولاکتین بالا که نشونه توده نیست...الکی نترسین..

چقدر بالاست؟؟

سلام عزیزم من هفته دیگه عمل دارم شما کجا و پیش کدوم دکتر عمل کردین؟؟؟ اگه میشه لطفا جوابمو بدین ممن ...

سلام من مارندران _ساری جراحی کردم پیش اقای دکتر شفیعی..

از کی نوبت گرفتین بررای جراحی؟؟ 

شما کجا عمل میکنین؟؟

من پریودام خیلی نامنظمه کیستامم رفته سردرد دارم و بیحالم میترسم پرولاکتینم بالا باشه نتونم دیگه اقدام به بارداری کنم  

میشه برای اینکه منم یه  نی نی خوشگل و سالم داشته باشم صلوات بفرستید 
ببخشید عزیزم من استرس دارم  خیلی هم سوال تو ذهنمه باید همشو جواب بدین😂😂 عزیزم قبله عملت چا ...

سلام عزیزم..

ببخشید که دیر جواب میدم..

دیر به دیر میام اینجا...

نه قبل عمل چاق نبودم الان چاق شدم 

بخاطر اینکه فعالیتم کم شده...هرچند اونموقع هم از سر درد و حال بد همش دراز کش بودم..

دراوردن فیتیله زیاد درد نداره ..دردش برای همون لحظه..ولی با دراوردنش راحت میشی...

چون خود فیتیله موقعی که هست باعث درد میشه..

من مسکنی که دکتر نوشت جواب نمیداد مدام شیاف استفاده میکردم..😟

عشقم من دانشجوی پزشکیم

طبق اپروچ درمانی اوایل پزشکتون اشتباهی نداشتن، وقتی خانمی با مشکل در قاعدگی(آمنوره ثانویه)میاد اول باید براش تست بارداری بنویسن ، بعدش تست LH FSH و پرولاکتین ، که خب پرولاکتینتون بالا بود و شایع ترین علت هایپرپرولاکتینمی همون آدنوم هیپوفیزه ولی درک نمیکنم چرا MRI براتون ننوشتن😐اولین و بهترین درمان آدنوم هیپوفیز از نوع پرولاکتینمی هم مدیکال هست ینی با دارو ، اگر با دارو کنترل نشد جراحی میکنن

خداروشکر که حالتون بهتر شده❤❤

The past can hurt, you can either run from it or learn from it  
من پریودام خیلی نامنظمه کیستامم رفته سردرد دارم و بیحالم میترسم پرولاکتینم بالا باشه نتونم دیگه اقدا ...

ببین نگران نباشن اگه فقط پرولاکتین بالا باشه که وقتی دارو لموری ویاد پایین میتونی اقدام کنی..

درسته زمان میبره پایین اومدنش..

من پیش هر دکتری میرفتم میگفت عب نداره اقدام کن..

ولی خب چون مال من تومور بود و اون باعث بالا بودن پرولاکتین بود اقدام نکردم هیچوقت.

من پریودام خیلی نامنظمه کیستامم رفته سردرد دارم و بیحالم میترسم پرولاکتینم بالا باشه نتونم دیگه اقدا ...

اگه پرولاکتینتون بالا باشه با دارو کنترلش میکنن و میتکنین باردار بشین ، مشکلی نداره

The past can hurt, you can either run from it or learn from it