2777
2789
عنوان

تجربه من از پرولاکتین بالا و آدنوم هیپوفیز و جراحیش

| مشاهده متن کامل بحث + 90934 بازدید | 484 پست
آره عزیزم منم شمارو یادم اومد دیگه درگیر درمان بودم زیاد نمیومدم نی نی سایت... من اگه یادت باشه همو ...

باشه...حتمن میرم..بخاطر کرونا  مطب نمیرفتم..البته قبلسثش زنان میرفتم،،ولی میرم دکتر غدد بزودی زود

الان تاویک سال ۹۸ مونو پیدا کردم. چقد با هم حرف زده بودم. اخی عزیزم،،جه بلایی سرت اومد. اون‌موقع ...

آره من روحیه م به نسبت   خوب بود (مثل شما بیخیال بودم😉) فقط دنبال اطلاعات بودم 

از اتاق عمل اومدم بیرون تازه فهمیدم چی شده اونجا دلم برای خودم سوخت..😣

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باشه...حتمن میرم..بخاطر کرونا  مطب نمیرفتم..البته قبلسثش زنان میرفتم،،ولی میرم دکتر غدد بزودی ز ...

آره حتما برو عزیزم ایشاله که چیزی نیست 

ولی اگه باشه فکر نکن امروز میگن جراحی فردا جراحی میشی 

اگه پیش دکتر خوب و معروف بری حالا حالاها باید تو نوبت بمونی...کلی آزمایشو برو بیا داره...

خب به دکتر چشمت نگفتی من تومور خوشخیم دارم؟؟؟ بعد شم چه ربطی به خوشخیم یا بدخیمی داره؟؟ بالاتر از ...

خدا روشکر..که بیناییت صدمه ندید

منم  بیرون خونه بدون عینک افتابی نمیتونم برم.انگار دارم کور میشم.خونه  هم نزدیک بین بزنم راحتم..

دکتر چشمم  با دستگاههای مختلف چشممو چک کرد،،گفت زاویه دیدت تنگ شده،،باید بالیزر جلوشو بگیرم،،گف ...

میدان دید منظورته؟؟؟

میدان دید منم مشکل داشت دیگه الان خوب شده..بمنم دکتر گفته بود آستیگمات شدی وقتی فهمید آدنوم دارم گفت ادنوم رو عمل کن بعد بیا ببینیم چطوره..

بنظرم مشکلت به همونه ربطی به چشمت نداشت...

میدان دید منظورته؟؟؟ میدان دید منم مشکل داشت دیگه الان خوب شده..بمنم دکتر گفته بود آستیگمات شدی ...

میدان دید رو چک کردو بعد گفت زاویه دیدت تنگ شده و اب سیاه گرفتی.الانم قطره میزنم هر شب

عزیزم خداروشکر که سلامتیتو دوباره به دست آوردی 

عزیزم من باید برم آزمایش پرولاکتین. الان دارم قرص اسپیرونولاکتون میخورم روی نتیجه آزمایش تاثیر میزاره این قرص؟ اگه تاثیر داره چند ساعت قبلش نخورم

و یه سوال دیگه اینکه من دیر میخابم بخام صبح برم آزمایش بدم خواب آلودم قطعا. خب این خواب آلودگی اثر میزاره رو نتیجه؟ 

مرسی از لطف و توجهت عزیزم 

این میدان دید منه  که آسیب زده. الان اینجوری نیست..

تازه از مطب دکتر   برگشتم،رفتم فوق تخصص غدد.

،ام ار ای قبلبمو دید و کفت عالی بوده و هیچ مشکلی نداشته.

نمیدونم چرا پزشک زنان گفته بود ایراد داره.

بهرحال یه ام ای ای جدید نوشت ،،گفت اون قبلی خیلی قدیمیه.

حالا قراره ۵شنبه برم ام ار ای.

عزیزم خداروشکر که سلامتیتو دوباره به دست آوردی  عزیزم من باید برم آزمایش پرولاکتین. الان ...

سلام عزیزم مرسی از محبتتون

در مورد دارو که مصرف میکنی چیزی نمیدونم یعنی برای پرولاکتین اونو میخوری؟قرص هورمونیه؟؟

من چون داروم (داستینکس) (برای پرولاکتین)که تموم میشد آزمایش میدادم و هیچ دارو دیگه نمی خوردم 

بعد واسه خوابت سعی کن دو روز قبل شب زودتر بری تو رختخواب با گوشی هم ور نرو میدونم سخته چون خودمم همینم

ولی سعی کن ۸ساعت کامل بخوابی 

روز قبل سکس،تحرک ورزشی،استرس و تنش،نداشته باشی اروم باش 

لباس زیر تنت نباشه..

صبح بیدار شدی صورت شدی ازون موقع ۲ساعتت حساب میشه برای آزمایش یعنی بیدار بشی  ولی تو جات بمونی هی چرت بزنی بعد ظرف ۱۰ مین آماده شی بری آزمایش بدی حساب نیست...

تو آزمایشگاه هم میگن ۱ربع بشین ریلکس کن 

پرولاکتین خیلی سوسوله😉

تازه از مطب دکتر   برگشتم،رفتم فوق تخصص غدد. ،ام ار ای قبلبمو دید و کفت عالی بوده و هیچ مشکلی ...

خداروشکر چیزیت نبود🤗😍

ام آر آی حتما انجام بده ایشاله هیچیت نباشه بازم...

الهی هیچکس در و مریضی نداشته باشه...💖💖

الان اصلا مشکلی تو بینایی نداری؟ مثلا انگار  پلکت سنگینه

نه 

البته دکتر چشم نرفتم دوباره که چک کنه ...

خسته شدم از دوا دکتر تقریبا هفته ای یه روز پام بیمارستان و مطب و آزمایشگاهه..😞

خسته شدم...

سلام عزیزم مرسی از محبتتون در مورد دارو که مصرف میکنی چیزی نمیدونم یعنی برای پرولاکتین اونو میخوری؟ ...

عزیزم ممنون . این قرص برای جوش هورمونی میخورم . فعلا امروزو دیگه نخوردم که فردا ایشالا برم آزمایش

من فقط مشکلم الان خوابمه.

بعد این آزمایش میگن ۸ تا ۱۰ هست درسته؟ من فکر کنم سه چهارساعت بتونم بخابم 😣

امروزو سعی میکنم آرامش داشته باشم شدیدا استرسیم