2777
2789
عنوان

تجربه من از پرولاکتین بالا و آدنوم هیپوفیز و جراحیش

| مشاهده متن کامل بحث + 91024 بازدید | 484 پست
اگه پرولاکتینتون بالا باشه با دارو کنترلش میکنن و میتکنین باردار بشین ، مشکلی نداره

توحینی که دارو مصرف بکنی هم میشه اقدام به بارداری کرد؟

میشه برای اینکه منم یه  نی نی خوشگل و سالم داشته باشم صلوات بفرستید 
عشقم من دانشجوی پزشکیم طبق اپروچ درمانی اوایل پزشکتون اشتباهی نداشتن، وقتی خانمی با مشکل در قاعدگی( ...

سلام خانم دکتر جانم..

خب منم میگم دیگه بعد بکسال دارو خوردن باید برام  ی ام ار آی مینوشت حداقل...ایشون بعد اصرار من تااازه سی تی نوشتن..

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

توحینی که دارو مصرف بکنی هم میشه اقدام به بارداری کرد؟

ببین وقتی یک دوره مثلا یکماه دارو استفاده کردی  اره میشه ولی به محض اینکه فهمیدی بارداری باید قطع بشه..

بهتره حتما با پزشکتون مشورت کنید...

نگران نباش اگه خیلی بالا نیست با یکی دو دوره یا نهایت ۶ماهه میاد پایین...

ببین وقتی یک دوره مثلا یکماه دارو استفاده کردی  اره میشه ولی به محض اینکه فهمیدی بارداری ...

اوهوم اخه من دوس دارم زود نی نی داربشم میگم اگه یه وقت بالا باشه له تاخیر نندازه اقدام به بارداریمو

میشه برای اینکه منم یه  نی نی خوشگل و سالم داشته باشم صلوات بفرستید 
اوهوم اخه من دوس دارم زود نی نی داربشم میگم اگه یه وقت بالا باشه له تاخیر نندازه اقدام به بارداریمو

ایشاله که بالا نیست برید چک کنید ..امیدوارم مشکلی نباشه...حتما پیش دکتر خوب  بروو