2777
2789
عنوان

شپش موی کودک

127 بازدید | 10 پست

موهای دختر 5 سالم شپش زده خیلی داغونم چیکار کنم تو رو خدا روش قطعی بگین سر خودمم میخاره موهای دخترمم بلنده حیفم میاد کوتاه کنم خودشم خیلی موهاشو دوس داره😢😢

من خودم سه سال بپه هامو خودم داشت هرکاری کردم خوب نشد ک نشد تا با یه شامپو طبیعی اشنا شدم خداروشکر دوساله خبری ازشون نیست

سازنده محصولات آرایشی و بهداشتی طبیعی و گیاهی و مشاور پوست                                                 خوشحال میشم  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چ شامپویی همون شامپویی ک داروخونه ها دارن 

نه اونا اصلا فایده ندارن. همینطوری باهاش اشنا شدم با شماره اش تماس گرفتم. اگه میخای شمارشو پیدا کنم بهت بدم

سازنده محصولات آرایشی و بهداشتی طبیعی و گیاهی و مشاور پوست                                                 خوشحال میشم  

فقط الان از موقعيت كرونا استفاده ك

بزن 

شايد مجبور بشي موهاي خودتم بزني

ملافه و .... رو بجوشون

تمام پتو ها رو بشور و بنداز جلو افتاب

روي همه بالشت ها رو عوض كن

روسري هاتونو همه رو بشور

من به دوستی مجازی اعتقادی ندارم! و در این فضا با احترام به همه عزیزان، با توجه به تجربه ام ،هیچ درخواست دوستی را نمی پذیرم🙏🏻
نه اونا اصلا فایده ندارن. همینطوری باهاش اشنا شدم با شماره اش تماس گرفتم. اگه میخای شمارشو پیدا کنم ...

تو نت نوشته با سس مایونز یا سرکه بشورین اول اینا رو باید انجام بدم امیدوارم با اینا حل بشه عکس از شامپو داری دستسازه؟؟

تو نت نوشته با سس مایونز یا سرکه بشورین اول اینا رو باید انجام بدم امیدوارم با اینا حل بشه عکس از شا ...

من همش رو کردم اما جواب نداشت. موهای دخترمو از ته هم زدم خیلی چیز کوفتیه. برای دشمنم هم نمیخام. انشالله جواب ببینی. اتفاقا چندروز پیش شماره اش رو به خواهرشوهرم دادم سفارش داده. عکسش هستش

لطفا بفرس برام ممنون ازت

میخوای شماره اش رو بدم خودش بفرسته؟ اخه تا خواهرشوهرم بفرسته و اینا طول میکشه