2777
2789
برعکس من همش زمینو نگاه میکردم 😂😂

خداییش رقص تکی هام عالی شدنا عالی ولی تو رقص جمعی تو افق محو بودم نمیدونم چرا  

مـــــــرد که تو باشی...زن بودن چه خوب است...از میان تمام مذکــــــــرهای دنیا فقط کافی ست پای تو در میان باشد...نمیدانی برای تو خانـــــــــووووووووووم بودن چه کیفی دارد.خدای مهربونم همیشه ازت پسری میخواستم عین شوهرم،شبیه مرد زندگیم...ممنونم به خاطر این هدیه شیرینت...مرسی که پسرک نازم شبیه باباشه...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من قبلا  عکاسی عروسی انجام میدادم یادمه یک عروس داشتم خیلی خیلی خیلی زیبا بود درحد بازیگرای خار ...

😮

خدای خوبم؛ این شعر بخشی از احساس تازه‌ی من نسبت به تو رو بیان میکنه:  " مرا هزار امید است و هر هزار تویی/شروع شادی و پایان انتظار  تویی  /بهارها که ز عمرم گذشت و بی تو گذشت /چه بود غیر خزان ها اگر بهار تویی/دلم ز هر چه به غیر از تو بود خالی ماند / در این سرا تو بمان ای که  ماندگار تویی/شهاب زودگذر لحظه های بوالهوسی است /ستاره ای که بخندد به شام تار تویی /جهانیان همه گر تشنگان خون من اند/ چه باک زان همه دشمن چو دوست دار تویی /دلم صراحی لبریز آرزومندی است/ مرا  هزار امید است و هر هزار "تویی"شاعر:سیمین بهبهانی

موقع از رو خون گوشفند رد شدن انقد لباسمو گرفتم بالا تا ران پام معلوم شد همه زنا داد زدن بدهههه پاااییین 

اخه خیلی رومو گرفته بودم هیجا نمیدیدم 

دیگه اینکه موقع نورافشانی یهو تو هوایی زدن جلو تالار باغ ترسیدم رفتم پشت شوهرم 😐

حالا من يه خاطره بگم كه سوتي نيس عمر دارم ياد ميكنم خنده داره من يه پدرشوهر دارم يه كم تخته ش اينور اونوره تصور ساعت ٥صبحه عروسي تموم مهمونا متفرق شدن پدرشوهر و برادرشوهر گوسفندو تميز كردن ٦صبح تموم شد رفتن بعد ساعت٨صبح دوباره پدرشوهره برگشته اتاق بغلي دراز كشيده مام خسته تو حال افتاديم تا ظهر با ما موند و داد ميزد اي دندونم اي دندونم بعد ظهر شد اورد كادوهارو ميشمرد فش ميداد فلاني كم كادو داده همچين خاطره اي از شب عروسيمون داريم ما خخخخخ

آها یکجای فیلم عروسیم داشتم دست به دست باشوهرم از پله های خونه میرفتیم بالا بعد دیدم توفیلم یک پیلاستیک دستمه نگو هدیه ها اون تو بوده تو کل فیلم که دارم با مهمونا خدافظی میکنم دستمه لعنتی🤣🤣🤣

عروسی هایی که از 5 سال پیش یه عب بوده نگاه میکنی کلا همش سوتیه 😂عروسی های الان خیلی خوبه کاش من عروسیم حالا بود 😭😭😭

شمایی که داری امضام رو میخونی خواهش میکنم ی صلوات بفرس حاجتم رو بگیرم ایشالا خدا کمکت کنه 

موقع ورود که اسفند میارن توی دوتا گل که بچرخونیم رو سر هم و بریزیم تو آتیش هول شدم گل و اسفند رو چرخوندم رو آتیش میخواستم بریزم رو سر شوهرم که دف زن به دادم رسید گفت صبر کن 🤣🤣🤣🤣🤣

کاربرقدیمی بحث کردم لغو کاربری شدم🙄😑 درباره ی اسم کاربریم‌باید بگم‌که شلغم به این معنی که غمام شَل بشن😁😎 و اینکه متاهل و متعهدh❤e
من ب محض ورودم ب باغ وقتی خوشامد گویی میگفتیم زن پسر عموی شوهرم از عمد گل شینیونمو انداخت خیلی عصبیم ...

وایییییی ... مادربزرگ شوهرم هی تندو تند میومد منو بوس میکرد میخواست از گردنم بگیره تورمم کشیده میشد یه جا دیگه اومد تورمو با دستم کشیدم بالا قشنگ تو فیلم هست 🙈🙈🙈🙈

تو از من تمام دلـღــم را گرفتی از این بیش باج و خراجی ندیدم❤