من موقع رقص جمعی با دخترای فامیل همش سقف تالار رو نگاه میکردم فک میکردم رقصم رویایی میشه واااااای خواهرم اومد تو گوشم گفت نگاه نکن سقف رو
مـــــــرد که تو باشی...زن بودن چه خوب است...از میان تمام مذکــــــــرهای دنیا فقط کافی ست پای تو در میان باشد...نمیدانی برای تو خانـــــــــووووووووووم بودن چه کیفی دارد.خدای مهربونم همیشه ازت پسری میخواستم عین شوهرم،شبیه مرد زندگیم...ممنونم به خاطر این هدیه شیرینت...مرسی که پسرک نازم شبیه باباشه...
من قبلا عکاسی عروسی انجام میدادم یادمه یک عروس داشتم خیلی خیلی خیلی زیبا بود درحد بازیگرای خارجی ولی دوماد یک عوضیه روانی بود دختره بنده خدا شنل داشت بعد چادرم انداخته بود رو صورتش ماهم باغ رو در بست اجاره کردیم که تنها باشن بازم دوماد نزاشت ازش عکس بگیریم میگفت این خانوما میبیننت دختره طفلی گریه میکرد
یا موقع ورود گلی که توش اسپند بود رو دادن دستم گفتن بچرخون سر داماد بریز تو آتیش منم بلد نبودم گل رو خم کردم قشنگ اسپندارو پیچوندم لای موهای شوهرم
مـــــــرد که تو باشی...زن بودن چه خوب است...از میان تمام مذکــــــــرهای دنیا فقط کافی ست پای تو در میان باشد...نمیدانی برای تو خانـــــــــووووووووووم بودن چه کیفی دارد.خدای مهربونم همیشه ازت پسری میخواستم عین شوهرم،شبیه مرد زندگیم...ممنونم به خاطر این هدیه شیرینت...مرسی که پسرک نازم شبیه باباشه...