2777
2789

من موقع رقص جمعی با دخترای فامیل همش سقف تالار رو نگاه میکردم فک میکردم رقصم رویایی میشه      واااااای خواهرم اومد تو گوشم گفت نگاه نکن سقف رو    

مـــــــرد که تو باشی...زن بودن چه خوب است...از میان تمام مذکــــــــرهای دنیا فقط کافی ست پای تو در میان باشد...نمیدانی برای تو خانـــــــــووووووووووم بودن چه کیفی دارد.خدای مهربونم همیشه ازت پسری میخواستم عین شوهرم،شبیه مرد زندگیم...ممنونم به خاطر این هدیه شیرینت...مرسی که پسرک نازم شبیه باباشه...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ذخیره کردم تاپیکتو هروقت ازدواج کردم سوتی دادم میام میگم

باشه عزیزم ان شالله که زود میای 

تو از من تمام دلـღــم را گرفتی از این بیش باج و خراجی ندیدم❤

ی تیکه رقص تک نفرمو خیلی تند رقصیدم جوری ک دوستم چش سفید کرد گفت اروم برقص😂😂😂

موقع ضبط کلیپ از هلی شات وحشت داشتم تو فیلمم کاملا مشخصه

ی صحنه رو میخواستیم تو باغ بگیریم همش خندیدم نتونستم مثل ادم وایسم😆

من قبلا  عکاسی عروسی انجام میدادم یادمه یک عروس داشتم خیلی خیلی خیلی زیبا بود درحد بازیگرای خارجی ولی دوماد یک عوضیه روانی بود دختره بنده خدا شنل داشت بعد چادرم انداخته بود رو صورتش ماهم باغ رو در بست اجاره کردیم که تنها باشن بازم دوماد نزاشت ازش عکس بگیریم میگفت این خانوما میبیننت دختره طفلی گریه میکرد

یا موقع ورود گلی که توش اسپند بود رو دادن دستم گفتن بچرخون سر داماد بریز تو آتیش منم بلد نبودم گل رو خم کردم قشنگ اسپندارو پیچوندم لای موهای شوهرم      

مـــــــرد که تو باشی...زن بودن چه خوب است...از میان تمام مذکــــــــرهای دنیا فقط کافی ست پای تو در میان باشد...نمیدانی برای تو خانـــــــــووووووووووم بودن چه کیفی دارد.خدای مهربونم همیشه ازت پسری میخواستم عین شوهرم،شبیه مرد زندگیم...ممنونم به خاطر این هدیه شیرینت...مرسی که پسرک نازم شبیه باباشه...
برام دعا میکنین منم زودتر یه بخت خوب قسمتم شه..

ان شالله عزیزم هر جور که خوشبخت میشیو به صلاحته اون اتفاق زودتر بیفته 

تو از من تمام دلـღــم را گرفتی از این بیش باج و خراجی ندیدم❤