همسر من ده روز پیش،با علائم سردرد و بی حالی تست خون crp داد مثبت شد وبعد سی تی اسکن ریه داد سالم بود ولی دکتر گفت احتیاطا ۲ هفته قرنطینه بشه،فقط سه چهار روز علائم داشت بعد خوب شد دیروز با اسرار من رفت تست آنتی بادی کرونا داد و igg وigmمنفی شده، ینی از اول کرونا نداشته؟ آخه crp برای هر عفونتی تو بدن مثبت میشه
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
زبان هر انسان، آیینهی درون اوست! آنچه در لابلای حرکات زبان او، به نمایش گذاشته میشود؛ میزانِ عقلانیّت، شعور، سلامت و تقوایِ درونی هر انسان است. استاد_شجاعی
چند روز پیش دخترم تب داشت دخترم هفت ماه شه بردمش دکتر ازمایش نوشت وقتی جواب آزمایش گرفتم دکتر گفت بچه ت مشکوکه به کرونا ببر بیمارستان وقتی بردم بیمارستان دکتر ازمایش و دید کلی فحش داد دکتر رو گفت کسی که کرونا داره حداقل cprش باید ۱۶ ۱۷ باشه cprدخترم ۱ بود