2777
2789
عنوان

دلم میخوادیکم به خودم برسم

221 بازدید | 7 پست

دوستان دلم میخوادکه یکم به ظاهرم برسم که البته الان به خاطرکرونانمیتونم

به نظرتون چی کارکنم (موهاموکوتاه کنم یارنگ کنم )اینم بگم شوهرم ازکاشت ناخن ومیکرو یاهاشوروکاشت پلک خوشش نمیادبه طورکلی تغیرات مصنوعی نمیخوام موهام سیاهه میترسم رنگ کنم پشیمون بشم

تعداد رای : 26
نظرسنجی
رنگ وهایلات و....
15
57%
فقط موی سیاه
11
42%

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

https://www.ninisite.com/discussion/topic/4687501/ختم-قران سلام به همگی 😍💞💞ختم قران گرفتم واسه ظهور امام زمان و حاجت روایی خودم و همه شرکت کننده ها😄😍💛💛تا ۳۱ تیر وقت دارید 💛💛🧡🧡التماس دعا 🧡🧡

میشه واسه حاجتم یه صلوات بفرستی؟🥺

نظر مردو ولش کن کاری که بهت میادو بکن.ادم بخواد به حرف مردا گوش بده هی هر دفعه یه نظر میدن یه چیز میگن یا انقد خودخواهن که دوس ندارن زنشون خیلی خوشکل بشه تو چشم بیاد... چتری کوتاه بزار یا رنگ جدید بکن الان همه چی مده

نظر مردو ولش کن کاری که بهت میادو بکن.ادم بخواد به حرف مردا گوش بده هی هر دفعه یه نظر میدن یه چیز می ...

اخه نمیزاره البته یکم دستش هم تنگه ولی درکل نمیزاره حتی واسه عروسیم باوجوده اینکه بهترین وگرونترین سالن رفتم التماس کردکه رنگ و... نکنم میگه قیافتوتغییر نده ولی من دوست دارم تغییرکنم