2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واسش غذا و آبمیوه و دمنوش هر روز ببر بزار پشت در و نرو تو

سلام تو پیجم کلی مگنت🌈🦉🦋🍆🍓🥕 دسته کلید ⁦❤️⁩💛🌺🐁🐣ماگ🍭🍬🍫 با قیمت مناسب دارم به تمام شهرها هم پست میکنم😉😘arezookhamirchiniشماره واتس آپ ۰۹۳۶۱۸۳۲۲۷۱

نه اصلا غذا اگه مبخای بدی بزار جلو در برداره خودش دراینـحده 

کاش هیچ وقت آدمی که سهممون نیست،مِهرش به دلمون نیوفته .دلم واسه جوونیام تنگ شده همون روزایی ک دارن میرن و هیچ وقت نیومدن .... :)      

بزار همونا که خفیفن از داداشت پرستاری کنن

تو فقط تو خونه واسش سوپ مقوی درست کن و ببر

دمنوش گیاهی واسش بخر

میوه واسش بخر و ببر تحویل بده

پروفایلم عکس خودمه لطفا کپی نکنین❤ البته چیز خاصی نیس یه عکس از پشت سَرَمه قیافمم مشخص نیس ولی به هرحال متعلق به منه😁

دایی من شدید گرفت

خاله م مدام سوپ ماهیچه و آبمیوه و اینچیزا درست میکرد واسش میبرد ولی خودش اصلا تو نمیرفت دم در میذاشت و فراااارر

اگه مشکل مالی دارید هر شب سوره ی واقعه بخونید معجزه ش رو تو زندگی تون میبینید الخصوص بعد از نماز عشا

ممکنه بگیری عزیزم می‌بینی که میگن تو اتاق خودشونو قرنطینه کنن که کسی پیششون نباشه تو سایت هم بودن کسایی که گرفته بودن میگفتن مادرشون غذا ودم نوش رو می‌ذاره پشت در اونا برمیدارن

اگه حال داشتی واسه تموم شدن قرض هامون دعا میکنی 🌺🙏
به کمکم نیاز داره خانم حال نداره سه روزه هیچی نخورده واز شدت سرفه سیاه شده

خب براش ببر همه چیز دم در بخوره ولی نرو تو

سلام تو پیجم کلی مگنت🌈🦉🦋🍆🍓🥕 دسته کلید ⁦❤️⁩💛🌺🐁🐣ماگ🍭🍬🍫 با قیمت مناسب دارم به تمام شهرها هم پست میکنم😉😘arezookhamirchiniشماره واتس آپ ۰۹۳۶۱۸۳۲۲۷۱