2777
2789
عنوان

کرونا ی شدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1365 بازدید | 76 پست
همسرم قبول نمی کنه .بچه کوچیک دارم

مامانم بهش رسید.خانمش بهش کیک وتیتاب میداد .مدام سوپ واش و دم نوش و مایعات .این وسط خانمش هم میگفت منم نمی رم خونه مامانم .بیام اونجا بهم برسید. 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خواهرت چه طوره؟

پس فردا مرخص ميشه 😒 قرار هم هست بيارنش خونه من تنهايي ازش مراقبت بكنم 😒 خونه من ماسك اكسيژن و نبولايزر و همه چي هست(خونه يه آسمي بدبخت😐). عين سگ ترسيدم شوهرم كه چمدون لباساشو برد و گفت تا وقتي نره از خونه بيرون خاهرت نميام 😒 منم براي اينكه نياد خونم و ازش بگيرم رفتم دستمو ماليدم به كف كفشم و به ميله هاي ورودي پارك و دكمه هاي آسانسور و ماليدم به بيني و دهنم كه مريض بشم نياد حالا ميگم نكنه كرونا بهشون بوده باشه 😂 به نظرت ممكنه از اين روش بگيرم؟ 

خدا بهتون سلامتي بده خوشگلا ❤️
شما آسم داری بعد بیمار کرونایی رو میارن خونه شما؟!!!!!!!!!😨😨😨😨😨😨😨

بله! تازه تنهاي تنها هم هستم. مادرم زنگ زد چند روز پيش گفت بابات هم پيره هم من. باباتم كه يه عالمه بيماري زمينه اي فشار خون و ... داره اگه بياد خونه بابات بگيره ميميره البته غير مستقيم مامانمم ميترسيد خودش بگيره 😐 همه دايي ها و عمه ها و عمو ها و خاله ها هم زنگ زدن خاهر برادر ما چيزيشون بشه از چشم تو ميبينيم كه نبرديش خونه خودت. اصلا هم كه جون من مهم نيست البته معتقدا يه بار گرفتي  حالا يا نميگيري يا اگرم بگيري چون اودفعه زنده موندي الان هم ميموني. 

شما آسم داری بعد بیمار کرونایی رو میارن خونه شما؟!!!!!!!!!😨😨😨😨😨😨😨

حالا اميدوارم كف كفش و ميله هاي پارك و دكمه آسانسور مريضم بكنه قبل از اينكه خاهرم بياد. فقط ميترسم به اين وسايل كرونا بوده باشه 😑 لادن راه انتقالش اينجوري هم هست؟

بله! تازه تنهاي تنها هم هستم. مادرم زنگ زد چند روز پيش گفت بابات هم پيره هم من. باباتم كه يه عالمه ب ...

منطق خانوادت واقعا غیر قابل درک هست،امکان داره تو بگیری به همون روز خواهرت بیوفتی

منطق خانوادت واقعا غیر قابل درک هست،امکان داره تو بگیری به همون روز خواهرت بیوفتی

حالا به جايي رسيدم كه ميگم به روز اون بيفتم خوبه. من ميترسم بميرم 😐

چه ربطی به پیر وجوون داره خواهرت بایدددد بره نگاهتگاه

همه رو ميبرن يني اجباره؟چرا به ما نگفتن بعد از مرخص شدن ميره نقاهتگاه؟ مشهد هستيم. واي كاشكي زوري ببرنش 😂