2777
2789
عنوان

سقط باداروگیاهی

134 بازدید | 14 پست

سلام من ناخواسته باردارشدم و هفت هفتمه واصلاشرایطشوندارم نگه دارم وباهمسرم مشکل واختلاف داریم ،میخواستم بدونم تواین هفته میشه باداروگیاهی راحت سقط کرد یانه؟کامل راهنماییم کنید😭😭

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خدا خواسته باردار باشی  نکن خدا قهرش میاد

⛔اقایان درخواست دوستی ممنوع⛔امام رضا(ع):کسی که بر ارتکاب گناه پافشاری می‌کند و از آن دست‌بردار نیست و (در عین حال) از خدای خود طلب عفو و بخشش می‌کند در حقیقت خود را مسخره کرده است.💖اگه خواستید درد دل کنید یا مشکلی داشتید نیاز به حرف زدن داشتید میتونید رو من حساب کنید البته فقط خانم ها💖

با همسرتون مشکل دارید چرا قبل رابطه جنسی تون محافظت و مراقبت نکردین؟

هفت هفته قلب داره و زنده ست!

شاید با اومدنش اختلافاتتون برطرف شه...

میشه برای سالم به دنیا اومدن تو دلیم یه صلوات مهمونم کنی؟  اَللّهُمَّ صَلِّ عَلَى مُحَمَّــــــــدٍ وآلِ مُحَمَّد ﷺ 
من شرایطشو ندارم باهمسرم توزندگیم اختلاف شدیدی دارم😔

عزیزم من هیچی از زندگیت نمیدونم اما این کار هم عوارض بدی داره هم روحی وهم جسمی وهم بشدت باعث ناراحتی وپشیمونی میشه وگناه بزرگیه خدایی ک اینو بهت داده مطمعن باش خودش همه چیزو برات درست میکنه 

شوهرت میدونه ؟؟

بذار بمونه شاید خدا خواست و به برکت این بچه اختلاف بین شما و شوهرتم کمتر شد. خیلی چیزا تغییر میکنه. یه فرصت به خانواده ات بده... این شاید یه شانس هست که خدا بهتون داده برای تغییر زندگیتون. این فرصت رو از خودت نگیر. منم دلم بچه میخواد برا منم دعا کن. 

توی زندگی همه ی چیزی کمه همیشه ک کامل نیست همه چی 

اینکارو نکن ک میشه بزرگترین اشتباه زندگیت و هرلحظه بهش فکر کنی میسوزی

اختلاف وبحث تو همه زندگیا هست انشاالله ک قابل حل هست برید مشاوره مشکلاتتون رو حل کنید بچه تون ک بدنیا بیاد همش یادتون میره زندگیتون عوض میشه کلا  

شوهرم میگه من قرص نمیخرم سقط کنی 😞😞

قرص ها خیلی بدن بعد از استفادش خیلی ها راهی بیمارستان میشن چون بعد استفاده میفتی روی اسهال واستفراغ شدید فشارت رو میارن پایین بعدش دل درد ومعده درد و چندساعت بعدم خونریزی شدید تازه ممکنه کامل نیفته و بعد مجبور ب کورتاژ بشی واتاق عمل وبیمارستان 

کلن اینکارو نکن 

دارو گیاهی هم باید ۱ماه بخوری اونم خیییییلی زیاد شاید ثتاثیر کنه 

دختر خوب نکن اینکارو گناهه اشتباهه