2777
2789
عنوان

۹روز انتقال جنین دادم توروخدا بیاین کمک

| مشاهده متن کامل بحث + 2304 بازدید | 45 پست
کی گفته نمیشهههه  گر نگهدار من انست که میدانم شیشه را بغل سنگ نگه میدارد  خدا بخواد همه ...

با کمی ویرایش عین متن من 😂😂😂😂

خدایا هزاران مرتبه شکرت خدایا شکرت خدایا شکرت  که نا امیدم ون نکردی خدایا خودت دادی خودت مراقبش باش خدایا به همه اونایی که ندارن هم اولاد سالم و صالح نصیب کن برای سلامتی تو دلی همه و من یه صلوات بفرستین بی زحمت 😘😘😘 (الا بذکرلله تطمئن القلوب)

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا ؟ منفقط دوروز اول که خونه مادرم بودم خوب بود برام بعدش به اصرار شوهرم اومدم خونه خودمون واز اون ...

آمپولها وداروهاتو استفاده کن چون خطرناکه اینا برای اینه ک خون توی بدنت لخته نشه حتما تا دونه ی آخرشو استفاده کن بعدم هر چی قسمتت باشه بسپار دست خدا  بعدم اگر شوهرت انقدر اذیتت میکنه چرا بچه میخوای اصلن؟

چرا توهمچین زندگیی بچه میخوای!!!

زندگیم خوب بود دو روز من خونه نبودم معلوم نیست جن زده شده چی شده.خونه مادربزرگش هستیم نمیدونی ازوقتی اومدبم اینجا من چی ها از پیرزن کشیدم.هرروز صبح ظهر شب برا شوهرم غذا میاره شده آتیش بیاره معرکه.ازاون زنای فوق العاده مذهبی نما هست که همه فکرمیکنن خیلی خوبن ولی پوستمو کنده این پیرزن

چرا ؟ منفقط دوروز اول که خونه مادرم بودم خوب بود برام بعدش به اصرار شوهرم اومدم خونه خودمون واز اون ...

خوی اگر بنا رو بر این بزارین انتقال جنین موفق گرفته باشه زمان سر خوردن بالاخره خونی چیزی ازت دیده میشد پس به احتمال قوی بارداری در عزیزم

اوههه ما یکیو داشتیم تو فامیل هنوز خبر نداشته حاملست از اون طرف بخاطر ی مشکل دیگه میگن رحمتو باید شستو شو بدی ... خلاصهچند روز  بعد شستو شو رحم شکش میبره حامله باشه و میره سونو و باردار بوده ...

الان دخترش هشت سالشه و صحیحو سالم 

امیدت ب خدا باشه 

زندگیم خوب بود دو روز من خونه نبودم معلوم نیست جن زده شده چی شده.خونه مادربزرگش هستیم نمیدونی ازوقتی ...

آخی عزیزم خوب بشین باشوهرت صحبت کن بهش بگو من نیاز ب آرامش واستراحت دارم راضیش کن  برید خونه خودتون یا خودت برو خونه مادرت ۱هفته 

راسی الان زوده برای آزمایش باید ۱۶روز از روز انتقالت بگزره

شاید اصلا انقدر زود گریه ات میگیره  هورمونات قاطی شده  ولی در کل مواظب باش مامان جونی ❤️ ...

نه اتفاقا اینقدر پوست کلفت شدم دیگه.حرفایی که شنیدم گریه داشت

اوههه ما یکیو داشتیم تو فامیل هنوز خبر نداشته حاملست از اون طرف بخاطر ی مشکل دیگه میگن رحمتو باید شس ...

شستشو رحم چجوریه ؟؟؟ 

خدایا چقدر تو اخه خوبی 

شکرت واسه همه چی که بهم دادی و هرچی که ازم گرفتی 

صلوات بفرستين برام مادر بشم 😭😭
😂😂😂 برات صلوات فرستادم 😍 دعا کن منم نی نی دار بشم  به حق فاطمه الزهرا

ایشالا به حق حرمت شش ماهه کربلا خدا نگاه مهربونشو بهت میندازه و سهمتو میده 🙏🙏🙏

الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ و عَجّل فَرَجَهم

الهی امین 

خدایا هزاران مرتبه شکرت خدایا شکرت خدایا شکرت  که نا امیدم ون نکردی خدایا خودت دادی خودت مراقبش باش خدایا به همه اونایی که ندارن هم اولاد سالم و صالح نصیب کن برای سلامتی تو دلی همه و من یه صلوات بفرستین بی زحمت 😘😘😘 (الا بذکرلله تطمئن القلوب)