2777
2789
عنوان

۹روز انتقال جنین دادم توروخدا بیاین کمک

| مشاهده متن کامل بحث + 2301 بازدید | 45 پست

این اتفاقا نمیتونه دلیل قطعی برای باردار نشدن باشه. نگران نباش و سعی کن آروم باشی

خدایا شکرت.....!!!!!!!! عید غدیر عیدیمو گرفتم. به امید شاد شدن دل همه... "فاطمه نازم 23 خرداد 94 اومد تو بغلم. ممنون میشم برا سلامتیش صلوات بفرستین"
آخی عزیزم خوب بشین باشوهرت صحبت کن بهش بگو من نیاز ب آرامش واستراحت دارم راضیش کن  برید خونه خو ...

مستاجر اوناییم خب.خونه نداریم .خونه مادرم بودم بنده خداها همش مواظبم بودن نزاشت بمونم دیگم الان برگردم فایده نداره دکتر گفت هفته اول لانه گزینی هست .از شوهرم متنفرشدم دیگه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ارومش کن

وقتی دلمو شکسته چطور آرومش کنم؟ چطور حرفاشو یادم بره؟ اینقدر بلند بلند چرت وپرتاشو بهم گفت همه فهمیدن.آبروی منو برد عزت نفسم له شده .اینقدر ازش بدم اومده

بخاطر همین گفتم برم آزمایش بدم تموم بشه بره

در هر حال هیچی معلوم نیست. الانم زوده  برای آزمایش

خدایا شکرت.....!!!!!!!! عید غدیر عیدیمو گرفتم. به امید شاد شدن دل همه... "فاطمه نازم 23 خرداد 94 اومد تو بغلم. ممنون میشم برا سلامتیش صلوات بفرستین"
۱۷۳ بود ۱۰ روز بعداز انتقال.

خداروشکر خدارو صد هزار مرتبه شکر توروخدا برای منم دعا کن

دخترم،عشق مامان،چراغ خونم،بی صبرانه منتظرم دستای نازتو بگیرم امیدم (برای سلامتی نی نی م صلوان بفرستین ممنون)
۱۷۳ بود ۱۰ روز بعداز انتقال.

چقدر خوشحال شدم که گفتی مثبته کلی انرژی گرفتم ازت. اخه منم خدا بخواد امروز اولین آمپولمو زدم که سیکل آی وی اف رو شروع کرده باشم😊 واسه منم دعا کن موفق بشم ایشالاه تو هم یه تپلی خوشگل و سالم میاد بغلت

به تمام آرزوهایم یه معذرت خواهی بدهکارم💔

سلام عزیزم شما کجا ای وی اف انجام دادین ک نتیجه گرفتین؟

عاقبت روزی از این روزهای سخت کودک من پا به دنیا می نهد😍 آن  زمان بر من خـدای مهـــربــان نـــام شـــورانگیــز مــــادر می نهد😍